Ρέθυμνο:Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στην Ομάδα Διαχείρισης Αγχους από το Κέντρο Κοινότητας Δ.Ρ.

Ημερομηνία:

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, ενημερώνουν τις/τους συμπολίτισσες/-ες ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση τριών κύκλων συναντήσεων, ξεκινά εκ νέου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Στρες και άγχος στην καθημερινότητα”.

Το εργαστήρι στοχεύει στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας του τοπικού πληθυσμού μέσα από την εκπαίδευση των συμμετεχόντων, στη διαχείριση των ψυχοκοινωνικών πτυχών του στρες και του άγχους. Οι ομάδες του εργαστηρίου είναι ολιγομελείς και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες που διαβιούν στο Ρέθυμνο.

Κάθε κύκλος περιλαμβάνει έξι (6) εργαστηριακές συναντήσεις και κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 3 ώρες. Οι συναντήσεις γίνονται στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας κατά τις πρωινές ώρες Στη διάρκεια τους, αναλύονται μέσα από βιωματικές τεχνικές, θέματα όπως η κατανόηση των μηχανισμών στρες και άγχους, τρόποι δημιουργίας και συντήρησης τους, τεχνικές διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 24, πάροδος) στο τηλέφωνο 2831051916 και στο e-mail: ken.koinotitas.reth@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Έξι τραυματίες εκ...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον...

Διανομή Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δ.ΡΕΘΥΜΝΗΣ Την Πέμπτη 13 Αυγούστου ...

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Έξι τραυματίες εκ...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον...

Διανομή Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δ.ΡΕΘΥΜΝΗΣ Την Πέμπτη 13 Αυγούστου ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ζάχαρη το πρώτο κομμάτι στο παζλ της Αλτσχάιμερ

Πώς προδιαθέτει τον οργανισμό μας για την εκδήλωση της...

LIVE: Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός

Η σπουδαία ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναϊμέγκεν για...

Ρύθμιση οφειλών σε 72 δόσεις: Οι προϋποθέσεις – Τι πρέπει να προσέξετε

Δημοσιεύθηκε η απόφαση περί ρύθμισης τμηματικής καταβολής οφειλών στη...