Ρέθυμνο:Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στην Ομάδα Διαχείρισης Αγχους από το Κέντρο Κοινότητας Δ.Ρ.

Ημερομηνία:

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, ενημερώνουν τις/τους συμπολίτισσες/-ες ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση τριών κύκλων συναντήσεων, ξεκινά εκ νέου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Στρες και άγχος στην καθημερινότητα”.

Το εργαστήρι στοχεύει στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας του τοπικού πληθυσμού μέσα από την εκπαίδευση των συμμετεχόντων, στη διαχείριση των ψυχοκοινωνικών πτυχών του στρες και του άγχους. Οι ομάδες του εργαστηρίου είναι ολιγομελείς και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες που διαβιούν στο Ρέθυμνο.

Κάθε κύκλος περιλαμβάνει έξι (6) εργαστηριακές συναντήσεις και κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 3 ώρες. Οι συναντήσεις γίνονται στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας κατά τις πρωινές ώρες Στη διάρκεια τους, αναλύονται μέσα από βιωματικές τεχνικές, θέματα όπως η κατανόηση των μηχανισμών στρες και άγχους, τρόποι δημιουργίας και συντήρησης τους, τεχνικές διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 24, πάροδος) στο τηλέφωνο 2831051916 και στο e-mail: ken.koinotitas.reth@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Ο Νίκος Προβιάς παρέλαβε από τον...

Ο Νίκος Προβιάς παρέλαβε από τον Νεκτάριο Παπαδογιάννη το χαρτοφυλάκιο...

Για πέμπτη φορά το Ρέθυμνο φιλοξενεί ένα...

Σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης προς τη σέντρα εισέρχεται πλέον...

Δήμος Ρεθύμνης:Ο Νίκος Προβιάς παρέλαβε από τον...

Ο Νίκος Προβιάς παρέλαβε από τον Νεκτάριο Παπαδογιάννη το χαρτοφυλάκιο...

Για πέμπτη φορά το Ρέθυμνο φιλοξενεί ένα...

Σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης προς τη σέντρα εισέρχεται πλέον...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εγκρίθηκε το πρώτο χάπι που μειώνει την “κακιά” χοληστερίνη κατά 60%

Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ χάπι που ρίχνει την “κακιά” χοληστερίνη...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη το Σάββατο 18 Ιουλίου – Οι ώρες και τα σημεία

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Ιουλίου...

ΙΟΒΕ: Θετική η τροχιά του ελληνικού τουρισμού εκτός των μηνών αιχμής

Παρότι η μέση διάρκεια παραμονής ακολουθεί διεθνώς φθίνουσα πορεία,...