Ρέθυμνο:Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στην Ομάδα Διαχείρισης Αγχους από το Κέντρο Κοινότητας Δ.Ρ.

Ημερομηνία:

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, ενημερώνουν τις/τους συμπολίτισσες/-ες ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση τριών κύκλων συναντήσεων, ξεκινά εκ νέου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Στρες και άγχος στην καθημερινότητα”.

Το εργαστήρι στοχεύει στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας του τοπικού πληθυσμού μέσα από την εκπαίδευση των συμμετεχόντων, στη διαχείριση των ψυχοκοινωνικών πτυχών του στρες και του άγχους. Οι ομάδες του εργαστηρίου είναι ολιγομελείς και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες που διαβιούν στο Ρέθυμνο.

Κάθε κύκλος περιλαμβάνει έξι (6) εργαστηριακές συναντήσεις και κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 3 ώρες. Οι συναντήσεις γίνονται στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας κατά τις πρωινές ώρες Στη διάρκεια τους, αναλύονται μέσα από βιωματικές τεχνικές, θέματα όπως η κατανόηση των μηχανισμών στρες και άγχους, τρόποι δημιουργίας και συντήρησης τους, τεχνικές διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 24, πάροδος) στο τηλέφωνο 2831051916 και στο e-mail: ken.koinotitas.reth@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο : Συνελήφθη άτομο για παραβάσεις νόμου...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νόμου περί όπλων και υπόθαλψη...

Ρέθυμνο:Ολοκληρώνεται την Δευτέρα 7 Ιουλίου η Φετινή...

Με συμμετοχή πλήθους κόσμου συνεχίζον στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου...

Ρέθυμνο : Συνελήφθη άτομο για παραβάσεις νόμου...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νόμου περί όπλων και υπόθαλψη...

Ρέθυμνο:Ολοκληρώνεται την Δευτέρα 7 Ιουλίου η Φετινή...

Με συμμετοχή πλήθους κόσμου συνεχίζον στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί- Επιστρατεύεται η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας...

Καιρός: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο – Πότε έρχονται τα 40άρια

Σε κλοιό καύσωνα τις επόμενες ημέρες η χώρα. Επικαιροποιήθηκε το...

Από τον Ιούνιο έχουν ξεσπάσει 1.050 πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα

Πάνω από χίλιες οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε...

«Ντύνονται» τουρίστες αλλά είναι… εφοριακοί – Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ στα Χανιά

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ οι έλεγχοι...