Ρέθυμνο: Ζητούν ειδικές εκπτώσεις για τους καθηγητές του νομού

Ημερομηνία:

Ανοιχτό κάλεσμα σε επιχειρήσεις της ΠΕ Ρεθύμνου για ειδικές εκπτώσεις σε καθηγητές – μέλη του σωματείου, απηύθυνε η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου προς τον Εμπορικό Σύλλογο.

Θεωρείται ότι μια τέτοια κίνηση θα λειτουργήσει αμοιβαία επωφελώς, τόσο για τις τοπικές επιχειρήσεις, όσο και για τους 700 περίπου καθηγητές που διαβιούν και εργάζονται στον νομό Ρεθύμνου.

Όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΛΜΕ για προσφορές ή διευκρινίσεις στο elmereth@gmail.comή στα τηλέφωνα 6944248307 και 6944892530.

Ουσιαστικά, με την επίδειξη της κάρτας – μέλους της ΕΛΜΕ από τους εκπαιδευτικούς, θα τους παρέχεται έκπτωση κατά τις αγορές τους.

Αυτό που τονίζει ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, Νίκος Αδράμης, είναι ότι μια τέτοια συμφωνία θα ήταν αμφίπλευρα επωφελής, μιας και το τοπικό σωματείο αριθμεί 700 μέλη, ενώ ήδη είναι ορατά τα θετικά αποτελέσματα σε πόλεις, όπως η Αθήνα και τα Χανιά, όπου και έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή αντίστοιχες συμφωνίες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος...

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για...

Μέσα στις στάχτες, ένα μικρό θαύμα: Το...

Εικόνες που προκαλούν συγκίνηση καταγράφονται στην Τριόπετρα του Δήμου...

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος...

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για...

Μέσα στις στάχτες, ένα μικρό θαύμα: Το...

Εικόνες που προκαλούν συγκίνηση καταγράφονται στην Τριόπετρα του Δήμου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΕΕ: Νέοι κανόνες για τις χειραποσκευές και μεγαλύτερη διαφάνεια στα αεροπορικά εισιτήρια

Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο προβλέπει δωρεάν προσωπικό αντικείμενο και...

ΥΠΕΘΟΟ: Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...