Ρόδος : Δυο Έλληνες κατηγορούνται για κατασκοπεία

Ημερομηνία:

Περίεργη υπόθεση στη Ρόδο, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο Ελλήνων για κατασκοπεία.

Η έρευνα της ΕΥΠ στη Ρόδο έφερε στο φως την περίεργη υπόθεση κατασκοπείας, με εμπλεκόμενους δυο Έλληνας.

Σε βάρος, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκοπεία. Και οι δυο εργάζονται στη Ρόδο.

Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δυο Ελλήνων για παράβαση του άρθρου 148 Π.Κ. (κατασκοπεία) και του Α.Ν. 376/1936 (περί μέτρων ασφαλείας οχυρών θέσεων) κατά συναυτουργία.

Ο ένας εργάζεται σε επιβατικό πλοίο, που εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια διασύνδεσης της Ρόδου με τη Μεγίστη (Καστελόριζο) και ο δεύτερος εργάζεται σε Προξενική Αρχή στη Ρόδο.

Η όλη έρευνα της υπόθεσης έγινε σε στενή συνεργασία με την Ε.Υ.Π. και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Κάηκαν...

Σηκώθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας τα εναέρια...

ΕΕ: Νέοι κανόνες για τις χειραποσκευές και...

Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο προβλέπει δωρεάν προσωπικό αντικείμενο και...

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Κάηκαν...

Σηκώθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας τα εναέρια...

ΕΕ: Νέοι κανόνες για τις χειραποσκευές και...

Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο προβλέπει δωρεάν προσωπικό αντικείμενο και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο: Υψώθηκε η ελληνική σημαία στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους οι δύο άτυχοι πυροσβέστες

Τόπος μνήμης για την αυτοθυσία του Μανώλη Στρατιδάκη και...

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Απολογείται ο υπεύθυνος του ΔΕΔΔΗΕ

Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Το κατώφλι...