Ρόδος : Δυο Έλληνες κατηγορούνται για κατασκοπεία

Ημερομηνία:

Περίεργη υπόθεση στη Ρόδο, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο Ελλήνων για κατασκοπεία.

Η έρευνα της ΕΥΠ στη Ρόδο έφερε στο φως την περίεργη υπόθεση κατασκοπείας, με εμπλεκόμενους δυο Έλληνας.

Σε βάρος, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκοπεία. Και οι δυο εργάζονται στη Ρόδο.

Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δυο Ελλήνων για παράβαση του άρθρου 148 Π.Κ. (κατασκοπεία) και του Α.Ν. 376/1936 (περί μέτρων ασφαλείας οχυρών θέσεων) κατά συναυτουργία.

Ο ένας εργάζεται σε επιβατικό πλοίο, που εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια διασύνδεσης της Ρόδου με τη Μεγίστη (Καστελόριζο) και ο δεύτερος εργάζεται σε Προξενική Αρχή στη Ρόδο.

Η όλη έρευνα της υπόθεσης έγινε σε στενή συνεργασία με την Ε.Υ.Π. και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καθαρές παραλίες, ασφαλείς χελώνες: Ο οδηγός μας...

Δες την παραλία όχι μόνο ως έναν χώρο για...

Η Κύπρος γίνεται η έκτη χώρα της...

«Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή. Άλλη μια χώρα βρίσκεται...

Καθαρές παραλίες, ασφαλείς χελώνες: Ο οδηγός μας...

Δες την παραλία όχι μόνο ως έναν χώρο για...

Η Κύπρος γίνεται η έκτη χώρα της...

«Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή. Άλλη μια χώρα βρίσκεται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Γόρτυνας : 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πρινιά

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΙΝΙΑ «Κρήτη • 5000 Χρόνια Γεύσεις •...

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος

Η κηδεία του έγινε στην Αθήνα και η ταφή...

Ηράκλειο:Μεγάλη η ανταπόκριση των συλλόγων του Μαλεβιζίου στην πρωτοβουλία «Ακούμε, Τρώμε, Πίνουμε Κρητικά»

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων πολιτιστικών, αναπτυξιακών και αθλητικών...