Σάλος στο Twitter για τη χυδαία επίθεση Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο

Μεγάλο κύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την χυδαία και αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος αδιαφορώντας για τον αγώνα ζωής που έχει δώσει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, επιτέθηκε εναντίον του ακριβώς για το γεγονός ότι είναι ένα άτομο με ειδικές ανάγκες.

Επιπλέον, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του το νομικό πλαίσιο της χώρας και κατηγόρησε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο επειδή έκανε χρήση ενός δικαιώματός του που προκύπτει εκ του νόμου, δηλαδή επειδή διορίστηκε επιμελητής Β’ στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter -και όχι μόνο- είναι σφοδρές, κατακεραυνώνοντας τον κ. Πολάκη.

«Εκεί που αναρωτιέσαι αν ο Πολάκης έχει πιάσει πάτο με όλες τις αηδίες και τις ανηθικότητες, έρχεται μια καινούργια ανάρτησή του στο διαδίκτυο για να σε διαψεύσει πανηγυρικά», «το ανήθικο πλεονέκτημα έχει τα όριά του. Και η δήθεν «αριστερή» ευαισθησία κόβει βόλτες στη ζούγκλα» είναι μόνο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.

George Evgenidis@g_evgenidis

Και εκεί που σκηνοθετείται φιλότιμα το προφίλ της «προοδευτικής συμμαχίας», τσουπ, έρχεται ο Πολάκης και επιτίθεται στον Κυμπουρόπουλο. Τα υπόλοιπα προσεχώς.

See George Evgenidis’s other Tweets

test tester@hellasspecial

Εκεί που αναρωτιέσαι αν ο Πολάκης έχει πιάσει πάτο με όλες τις αηδίες και τις ανηθικότητες, έρχεται μια καινούργια ανάρτησή του στο διαδίκτυο για να σε διαψεύσει πανηγυρικά. Μιλάμε για κτήνος με όλη τη σημασία της λέξης. Κάποιοι αυτό το πλάσμα το ψήφισαν.

16 people are talking about this

DimitrisFinokaliotis@dfinokaliotis

Η μόνη λογική εξήγηση για αυτό το post είναι ότι ο Πολάκης θέλει να βγάλει τον Κυμπουρόπουλο πρώτο ευρωβουλευτή. Τίποτα άλλο δεν έχει λογική.

See DimitrisFinokaliotis’s other Tweets

Papaτζ@jedijimp

Για να μην κρυβόμαστε, οι ηθικολογίες των αριστερών στον Κυμπουρόπουλο, δείχνουν τον βαθύ, ρατσιστικό τους πατερναλισμό έναντι των αναπήρων. “Να αφήσουν τις σπουδές και τις δουλειές, να πάρουν 200 ευρώ και να κάτσουν στ’ αυγά τους, οι ανάπηροι!!” μας λένε οι φιλάνθρωποι

ΣΥΡΙΖΑ

See Papaτζ’s other Tweets

??Elias Palaiologos@EliasPalai

κύριοι.
Το ανθρωπόμορφο αυτό τέρας καταφέρεται εναντίον του @Kympouropoulos του οποίου δεν είναι άξιος ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι να μοιάσει.

Και ξέρετε ότι όταν μιλά ο Πολακης ουσιαστικά οι σκέψεις είναι του κολλητού του Τσιπρα
Δεν περιμένω λοιπόν…παραίτηση

See ??Elias Palaiologos’s other Tweets

Gerogriniaris@Gerogriniaris

Δηλαδή στην ιατρική μπήκες με πανελλαδικές, ειδικότητα δεν έκανες ως υπεράριθμος ούτε είχες μόρια για την πρόσληψή σου στο Αττικό;

Kisfun@Kisfun4

Ντροπή σου φασίστα Συριζαιε που μιλάς έτσι για ένα ανάπηρο άνθρωπο, αλλά λίγα τα ψωμιά σας να βρείτε άλλη χώρα να πάτε μετά τις εκλογές μαζί με τους φίλους σας τους λαθρο

See Kisfun’s other Tweets

favlos_kyklos@theoteo12000

Κύριε Στέλιο επειδή πολλοί δεν έχουν καταλάβει αυτό που γράφετε Και ειδικά οι φιλελέδες γιατί έχουν χαμηλό IQ να κάνω τη μετάφραση αυτών που λέτε! Εγώ βολεύτηκα οι άλλοι ΑΜΕΑ Κακό ψόφο αυτό δεν λέτε?

Dimitris Magkoutis@DimMagkoutis

Το ανήθικο πλεονέκτημα έχει τα όριά του. Και η δήθεν “αριστερή” ευαισθησία κόβει βόλτες στη ζούγκλα. Λίγη αυτοσυγκράτηση στο αυτο-ξεσκέπασμα θα σε ωφελούσε. Όσο η εξουσία θα απομακρύνεται θα γίνεσαι πιο απάνθρωπος; Κρίμα.

See Dimitris Magkoutis’s other Tweets

Eliza Vozemberg MEP@vozemberg

Ό,τι πιο ανήθικο έχει λεχθεί απο τον Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Πολάκη, προφανώς …κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Πόση κακία μπορεί να «κατοικεί» σε μια ανθρώπινη ψυχή; https://www.liberal.gr/arthro/249265/politiki/2019/ti-anthropos-tha-ekane-mia-tetoia-epithesi-ston-kumpouropoulo.html 

Τι άνθρωπος θα έκανε μια τέτοια επίθεση στον Κυμπουρόπουλο;

Σε μια απίστευτη ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης επιλέγοντας αυτή τη φορά ως στόχο των υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Στέλιο Κυμπουρόπουλο τον οποίο κατηγορεί με χυδαίο τρόπο ότι αν και μιλά για…

liberal.gr

49 people are talking about this

Γιώργος Κύρτσος@GiorgosKyrtsos

Η επίθεση Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου αναδεικνύει:
Την πολιτική χυδαιότητα των συνεργατών Τσίπρα.
Τη μεσαιωνική αντίληψη ΣΥΡΙΖΑ για τον αγώνα που δίνουν συμπολίτες μας σαν τον Κυμπουρόπουλο.

See Γιώργος Κύρτσος’s other Tweets

Τα σχόλια είναι κλειστά.