«Σαν με κοιτάς…» – Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ερωτικά ζώδια (και ας μην το παραδέχονται)

«Σαν με κοιτάς…» – Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ερωτικά ζώδια (και ας μην το παραδέχονται)

Υπάρχουν τα ζώδια εκείνα τα οποία πιστεύουν στην πραγματική αγάπη, ξέρουν ότι μπορούν να βρουν το άλλο τους μισό και θέλουν να μείνουν για πάντα μαζί του.

Είναι ρομαντικά άτομα και ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή τους…

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος πιστεύει στις σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις. Θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο, που να μπορεί να τον εμπιστευτεί και να χτίσει μαζί του το μέλλον του.

Ερωτεύεται βαθιά και αγαπά πολύ το ταίρι του. Δίνει συναίσθημα και σταθερότητα στον/στη σύντροφό της/του και είναι ευτυχισμένος μόνο σε μια σοβαρή σχέση ή σε έναν γάμο που έχει γερά θεμέλια και που θα κρατήσει για πάντα. Παρότι είναι ξεροκέφαλος, κάποιες φορές θα κάνει παραχωρήσεις, προκειμένου η αγάπη να μην χαθεί και να έχει αυτό που λέμε το «για πάντα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος ανήκει και εκείνος στα ζώδια που είναι αρκετά δύσπιστα. Όταν όμως αποφασίσει να μπει σε μια σχέση, το κάνει με όλη του την καρδιά. Δίνει τα πάντα.

Δίνει τον εαυτό του και την ψυχή του και βλέπει το ταίρι του ως σύντροφο ζωής. Ως έναν άνθρωπο με τον οποίο θα κάνει οικογένεια και θα γεράσουν μαζί.

Όταν λέει το «για πάντα» δεν αστειεύεται καθόλου και το εννοεί. Μπορεί να αντέξει πολλά, προκειμένου να μην χάσει τον έρωτα της ζωής του.

ΖΥΓΟΣ
Το όνειρο κάθε Ζυγού είναι να βρει το παντοτινό του ταίρι. Τον άνθρωπο με τον οποίο θα μοιραστεί την ζωή του, τα όνειρά του και με το οποίο θα πορευτεί στο μέλλον.

Ο Ζυγός πιστεύει στον έρωτα και στην αγάπη και φυσικά πιστεύει στο «για πάντα μαζί!».

Είναι ρομαντικός, τρυφερός και είναι ευτυχισμένος μόνο όταν είναι σε σχέση και νιώθει πεταλούδες στο στομάχι του.

Από την φύση του είναι άτομο υποχωρητικό, οπότε ξέρει ότι μπορεί η αγάπη του να κρατήσει για πάντα!

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς, σύμφωνα με το astrology.gr είναι ίσως το πιο ρομαντικό και το πιο συναισθηματικό ζώδιο από όλα!

Είναι το άτομο εκείνο που πραγματικά πιστεύει στα παραμύθια και που από μικρό παιδί ονειρεύεται να κάνει μια σχέση που θα έχει αυτό που λέμε το happy end και θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Το «για πάντα» για εκείνον είναι δυνατό να συμβεί και μάλιστα το περιμένει στην ζωή του όσο τίποτα. Φοράει τα ροζ γυαλιά του και ζει την κάθε στιγμή!

Τα σχόλια είναι κλειστά.