Σασμός: Νέο τραγούδι «Παραμυθένια μου» με το Μανώλη Κονταρό

Θα μεταδοθεί την Τρίτη 18/6
Ο «Σασμός» με πρωτεργάτη τη δημιουργική δεξιοτεχνία και την αστείρευτη έμπνευση του Νίκου Τερζή, μας έχει χαρίσει δεκάδες αγαπημένα τραγούδια.

Το καινούργιο θα έχει ερμηνευτή έναν από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής: ο Μανώλης Κονταρός θα ντύσει με τη φωνή και τους ήχους της λύρας του, το «Παραμυθένια μου».

Το νέο τραγούδι του «Σασμού», με τίτλο «Παραμυθένια μου», σε μουσική Νίκου Τερζή, στίχους Γιάννη Κότσιρα, με ερμηνευτή τον Μανώλη Κονταρό θα μεταδοθεί την Τρίτη 18/06 (επεισόδιο 142). Θα είναι αφιερωμένο στη Στέλλα και το Χρήστο, σε δύο αγαπημένους ήρωες και στη σχέση τους η οποία είναι δυνατή και ξεχωριστή. Το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, με κουμπάρους τη Θοδώρα και το Λουκά και επισφραγίζουν αυτή τη μοναδική μέρα στη ζωή τους με ένα γλέντι, όπου ο Μ.Κονταρός τους τραγουδά το τραγούδι τους.

«Η καρδιά διατάζει, ουρανό κοιτάζει, δυο πουλιά που χτίζουν τη φωλιά, η καρδιά διατάζει» είναι τα πρώτα λόγια του τραγουδιού, που μιλούν για την αγάπη με έναν ποιητικό τρόπο. «Το κορμί προστάζει, τον ιδρώτα στάζει, δέντρα που ανθίζουν μια φορά, το κορμί προστάζει» έρχεται η γήινη έκφραση του έρωτα. «Παραμυθένια μου, βασίλισσα του κόσμου, η κάθε έννοια μου, ανάσα μου και φως μου» λέει το ρεφρέν του τραγουδιού, ένα τραγούδι που ξεχειλίζει από τρυφερότητα. Και στο δεύτερο κουπλέ ολοκληρώνεται το συναίσθημα: «Η ζωή γιορτάζει, Άνοιξη φωνάζει. Σαν τη πρώτη ανάσα ενός μωρού, η ζωή γιορτάζει. Μύρο και θυμάρι, ήλιος και χορτάρι, σώματα αναβλύζουν χρώματα, άγιο μου φεγγάρι».

Με το «Παραμυθένια μου» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha. Προηγήθηκαν τα «Σε ποια ζωή να πιαστώ» με το Βασίλη Σκουλά, «Άτιμο πράγμα η τιμή» με τον Μίλτο Πασχαλίδη, «Εκεί που κλαίνε οι αετοί» με τους Γιώργο και Νίκο ΣτΣτρατάκη, «Θυμωμένος Ήλιος» με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, «Τα μάτια γίναν σύννεφα» με τη Μαρία Τζομπανάκη και τη διασκευή του «Ένα παλικάρι 20 χρονών», που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Τα σχόλια είναι κλειστά.