Σχολεία: Αρχίζει η περίοδος των ενδοσχολικών εξετάσεων για τα λύκεια

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα μαθήματα της χρονιάς στα Λύκεια κι από την Τρίτη 23 Μαΐου αρχίζουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, οι προαγωγικές εξετάσεις για τους μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου θα πραγματοποιηθούν από 23 Μαΐου έως 15 Ιουνίου.

Για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, θα πραγματοποιηθούν από 23 έως 30 Μαΐου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Για τα ΓΕΛ (ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια), οι Πανελλαδικές θα αρχίσουν στις 2 Ιουνίου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας) και στη συνέχεια, στο διάστημα 6-12 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των μαθημάτων Προσανατολισμού.

Για τα ΕΠΑΛ (ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια), η έναρξη των Πανελλαδικών θα γίνει την 1η Ιουνίου, με το μάθημα των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας) και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας, από 3 έως 16 Ιουνίου.

Οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα θα διεξαχθούν στο διάστημα 17 – 29 Ιουνίου.

Στα Γυμνάσια
Στις 30 Μαΐου θα χτυπήσει για τελευταία φορά φέτος το κουδούνι για τους μαθητές των γυμνασίων. Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια θα διεξαχθούν από 1η έως 15 Ιουνίου.

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τα τελευταία μαθήματα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιουνίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει την Φθινοπωρινή ...

19 Σεπτεμβρίου στη Φορτέτζα Ρεθύμνου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ...

Αναβάθμιση της Εισόδου της Κνωσού και Αποκατάσταση...

Στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ...

Ρέθυμνο:Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει την Φθινοπωρινή ...

19 Σεπτεμβρίου στη Φορτέτζα Ρεθύμνου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ...

Αναβάθμιση της Εισόδου της Κνωσού και Αποκατάσταση...

Στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΠΑΓΝΗ: «Έπεσαν» οι υπογραφές για την επέκταση της ψυχιατρικής κλινικής

Σύμβαση προϋπολογισμού 1,18 εκ. ευρώ για επέκταση ψυχιατρικής κλινικής...

Γιατί παρουσιάζουν «έκρηξη» οι αγχώδεις διαταραχές και η κατάθλιψη στην Κρήτη

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η συνεχής συνδεσιμότητα έχουν...