ΚΚΕ:Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τα μέτρα της Κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία

Ημερομηνία:

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Η κυβέρνηση επιμένει να μετακυλίει τις τεράστιες ευθύνες της στο λαό, παίζοντας ένα βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του, μετατρέποντας το εμβόλιο από ανάγκη, δικαίωμα και όπλο της επιστήμης, σε μέσο διαίρεσης των εργαζομένων, εκβιασμών, επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και ευκαιρία για τους ιδιωτικούς ομίλους να αυξήσουν την πελατεία τους.

Λες και είμαστε στο 1ο και όχι βαθιά μέσα στο 4ο κύμα της πανδημίας, που φούντωσε και λόγω της εφαρμογής των πρωτοκόλλων των τουριστικών ομίλων, η κυβέρνηση για άλλη μια φορά δεν ανακοίνωσε κανένα μέτρο θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, προστασίας στους χώρους δουλειάς, στα μέσα μεταφοράς, στα σχολεία και τις σχολές.

Μάλιστα, έχει το θράσος να επικαλείται τον ανορθολογισμό, τον οποίο και η ίδια τροφοδοτεί νυχθημερόν με τις παλινωδίες της, τη λειψή εμβολιαστική εκστρατεία, την απουσία ολοκληρωμένης πληροφόρησης, τη μετατροπή του εμβολίου σε μέσο συναλλαγής κι εξαγοράς, την ανύπαρκτη φαρμακοεπαγρύπνηση. Ο λαός αντί να είναι όμηρος της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, να μπει μπροστά και να διεκδικήσει την προστασία της ζωής του και των δικαιωμάτων του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Κάθε γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με την πολύμορφη βία...

Μητσοτάκης : Αύριο στους συνταξιούχους η...

Καλή σας ημέρα. Αυτήν την εβδομάδα κλείσαμε τρία χρόνια...

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Κάθε γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με την πολύμορφη βία...

Μητσοτάκης : Αύριο στους συνταξιούχους η...

Καλή σας ημέρα. Αυτήν την εβδομάδα κλείσαμε τρία χρόνια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συμμετοχή Πολυτεχνείου Κρήτης στις Ημέρες Καινοτομίας Περιφέρειας Κρήτης – InnoDays 2025

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει και φέτος στις Ημέρες Καινοτομίας...

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κρήτης

Σύλληψη -3- ατόμων για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί...

Συλλογικές συμβάσεις: Ιστορική συμφωνία για επαναφορά τους

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας παρουσιάστηκαν από την υπουργό Εργασίας...