Σε ποτάμια μετατράπηκαν και πάλι δρόμοι στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Λίγα λεπτά δυνατή νεροποντής ήταν αρκετά για να μετατραπούν και πάλι οι δρόμοι του Ηρακλείου σε ποτάμια. Σε πολλές περιοχές του Νομού Ηρακλείου, η δυνατή νεροποντή έχει προκαλέσει προβλήματα κυρίως σε ότι αφορά τη συγκοινωνία ενώ έχουν παρουσιαστεί και ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος.

Στις Γούρνες Πεδιάδος, περιοχή που επλήγη από την πρόσφατη Θεομηνία, και πάλι οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια ενώ υπερχείλισε ο ποταμός.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής βρέχει δυνατά από τις 6 το πρωί.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης αναφέρει: «Φουσκωμένα τα νερά του ποταμού των Γουρνών και των Γουβών αλλά και σημαντικά προβλήματα σε χωριά της δημοτικής ενότητας Επισκοπής. Προσοχή στις μετακινήσεις στην περιοχή μέχρι την ύφεση των φαινομένων περίπου το μεσημέρι. Καλημέρα σε όλους».

Σε κάποια σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

cretapost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τους πεσόντες του Καμαριώτη τίμησαν Δήμος Μαλεβιζίου...

Με μια σεμνή τελετή παρουσία εκπροσώπων αρχών, φορέων, συγγενών...

To Ηράκλειο τίμησε την Κοίμηση της Θεοτόκου

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Να κρατήσουμε από τη μεγάλη αυτή γιορτή...

Τους πεσόντες του Καμαριώτη τίμησαν Δήμος Μαλεβιζίου...

Με μια σεμνή τελετή παρουσία εκπροσώπων αρχών, φορέων, συγγενών...

To Ηράκλειο τίμησε την Κοίμηση της Θεοτόκου

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Να κρατήσουμε από τη μεγάλη αυτή γιορτή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι σκύλοι «διαβάζουν» τα συναισθήματά μας – Τι έδειξε έρευνα στον εγκέφαλό τους

Οι σκύλοι φαίνεται πως μπορούν να ξεχωρίζουν τα ανθρώπινα...

Το φάρμακο που μειώνει την «κακή» χοληστερόλη

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που χορηγείται μόλις δύο φορές...