Σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Επείγοντα και κρίσιμα θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Δ.Ε.Υ.Α, της χώρας θα προωθήσει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ Γιώργης Μαρινάκης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΔΥΑ που θα πραγματοποιηθεί νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας στη Θεσσαλονίκη.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Το φλέγον ζήτημα του ενεργειακού κόστους, οι εξελίξεις στην προώθηση των αιτημάτων των Δ.Ε.Υ.Α., η αξιολόγηση των συμπερασμάτων της μελέτης DG Regio, η συνεργασία της ΕΔΕΥΑ με την ΕΕΤΑΑ, η απασχόληση συνταξιούχων στις Δ.Ε.Υ.Α. κ.α.

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος έχει προγραμματισμένη συνεργασία με τον αν., Υπουργό Οικονομικών κ. Θόδωρο Σκυλακάκο, στην Αθήνα, η οποία αποτελεί συνέχεια προγενέστερων θεσμικών επαφών τους, με αντικείμενο την οικονομική ενίσχυση των Δ.Ε.Υ.Α.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο βράδυ της Δευτέρας 20/2/’23 και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στέλιος Σπανουδάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δομή Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Μυλοποτάμου στο...

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 1η...

Μανώλης Κονταρός: Από το λαούτο στη μικρή...

Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ετοιμάζεται να ζήσει ο Μανώλης...

Δομή Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Μυλοποτάμου στο...

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 1η...

Μανώλης Κονταρός: Από το λαούτο στη μικρή...

Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ετοιμάζεται να ζήσει ο Μανώλης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρυσοχοΐδης στο Mega News 104.6: «Μετατρέπεται σε κακούργημα η τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένων»

Οι τηλεφωνικές εξαπατήσεις εναντίον ηλικιωμένων αποτελούν πλέον σοβαρή απειλή,...

Το ήσυχο ελληνικό νησί που μένει «αναλλοίωτο» για αιώνες και αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027

Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία...

Το δικαίωμα στην… τεμπελιά και με τη «σφραγίδα» της επιστήμης

Το δικαίωμα στην τεμπελιά, έστω και το Σαββατοκύριακο, έρχεται...

Τελικά, η μακροζωία είναι κληρονομική; Ίσως ναι, δείχνει νεότερη μελέτη

Νέα έρευνα αποτυπώνει πως τα παιδιά των αιωνόβιων είχαν...