Σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Επείγοντα και κρίσιμα θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Δ.Ε.Υ.Α, της χώρας θα προωθήσει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ Γιώργης Μαρινάκης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΔΥΑ που θα πραγματοποιηθεί νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας στη Θεσσαλονίκη.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Το φλέγον ζήτημα του ενεργειακού κόστους, οι εξελίξεις στην προώθηση των αιτημάτων των Δ.Ε.Υ.Α., η αξιολόγηση των συμπερασμάτων της μελέτης DG Regio, η συνεργασία της ΕΔΕΥΑ με την ΕΕΤΑΑ, η απασχόληση συνταξιούχων στις Δ.Ε.Υ.Α. κ.α.

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος έχει προγραμματισμένη συνεργασία με τον αν., Υπουργό Οικονομικών κ. Θόδωρο Σκυλακάκο, στην Αθήνα, η οποία αποτελεί συνέχεια προγενέστερων θεσμικών επαφών τους, με αντικείμενο την οικονομική ενίσχυση των Δ.Ε.Υ.Α.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο βράδυ της Δευτέρας 20/2/’23 και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στέλιος Σπανουδάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε τηλεφωνικές απάτες με το πρόσχημα υπαλλήλων ΔΕΔΔΗΕ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε τηλεφωνικές απάτες με το...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης τμήματος της οδού Κισσάμου του Δήμου Χανίων.

Ανακοινώνεται με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ότι θα...

Χανιά:“Αναβολή πεζοπορικής δράσης στην Κεφάλα Βουκολιών από τον Δήμο Πλατανιά”

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για αύριο...