Σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης

Επείγοντα και κρίσιμα θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Δ.Ε.Υ.Α, της χώρας θα προωθήσει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ Γιώργης Μαρινάκης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΔΥΑ που θα πραγματοποιηθεί νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας στη Θεσσαλονίκη.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Το φλέγον ζήτημα του ενεργειακού κόστους, οι εξελίξεις στην προώθηση των αιτημάτων των Δ.Ε.Υ.Α., η αξιολόγηση των συμπερασμάτων της μελέτης DG Regio, η συνεργασία της ΕΔΕΥΑ με την ΕΕΤΑΑ, η απασχόληση συνταξιούχων στις Δ.Ε.Υ.Α. κ.α.

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος έχει προγραμματισμένη συνεργασία με τον αν., Υπουργό Οικονομικών κ. Θόδωρο Σκυλακάκο, στην Αθήνα, η οποία αποτελεί συνέχεια προγενέστερων θεσμικών επαφών τους, με αντικείμενο την οικονομική ενίσχυση των Δ.Ε.Υ.Α.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο βράδυ της Δευτέρας 20/2/’23 και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στέλιος Σπανουδάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.