Σε Θεσσαλονίκη και Δράμα ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Ημερομηνία:

Την εκτίμηση ότι τις επόμενες μέρες θα βγει από το Ελεγκτικό Συνέδριο θετική απόφαση για το θέμα της συνεργασίας του ΟΑΣΘ και των ΚΤΕΛ, ώστε εκατό λεωφορεία να τεθούν σε κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκη εντός του Μαρτίου, εξέφρασε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, μετά από συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος στη συνέχεια συναντήθηκε με τη Διοίκηση του ΟΑΣΘ και τον διευθύνων σύμβουλο, κ. Γιώργο Σπανό, επισήμανε ότι «βούληση του Υπουργείου, είναι η διαδικασία της αποκατάστασης βλαβών στα λεωφορεία να τρέξει με πολύ γρήγορο ρυθμό, μέχρι τους διαγωνισμούς για τα νέα λεωφορεία και τις διαδικασίες για τα ΚΤΕΛ». Παράλληλα, αναφέρθηκε στο διαγωνισμό προμήθειας νέων λεωφορείων, υπογραμμίζοντας, πως «προφανώς η κατάσταση η οποία επικρατεί αυτή τη στιγμή, όσον αφορά κυρίως τον ΟΑΣΘ, δεν είναι η κατάσταση που θα θέλαμε κι εμείς ως Υπουργείο γι΄ αυτό και συζητήσαμε τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου της Θεσσαλονίκης».

Επιπρόσθετα, ο Υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς το ζήτημα των δημόσιων μεταφορών στη Θεσσαλονίκη, την πορεία υλοποίησης των εργασιών στο Μετρό και μια σειρά έργων που προγραμματίζονται στον τομέα των υποδομών σε όλη την Περιφέρεια. Παράλληλα, στο επίκεντρο της συζήτησης των δυο αντρών βρέθηκαν και οι πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις για τα διπλώματα οδήγησης καθώς και την ίδρυση και λειτουργία υδατοδρομίων.

Τέλος, ο κ. Κεφαλογιάννης, συναντήθηκε με την επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. κα. Μαρία Αντωνίου, καθώς και με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αναστάσιο Σπηλιόπουλο. Ενώ το Σαββάτο, αναμένεται να βρεθεί στην πόλη της Δράμας προσκεκλημένος της τοπικής ΝΟΔΕ, πραγματοποιώντας θεσμικές συναντήσεις με φορείς του νομού και επαφές με στελέχη και φίλους της οργάνωσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρόωρο προεκλογικό κλίμα από Κυριάκο Μητσοτάκη –...

Το σκηνικό πίσω από το διαχρονικό αφήγημα του φόβου....

Στην Ινδία αύριο ο Μητσοτάκης

Θα συναντηθεί με Μόντι, Ντέμη Χασάμπη, Σαμ Άλτμαν, Μπραντ...

Πρόωρο προεκλογικό κλίμα από Κυριάκο Μητσοτάκη –...

Το σκηνικό πίσω από το διαχρονικό αφήγημα του φόβου....

Στην Ινδία αύριο ο Μητσοτάκης

Θα συναντηθεί με Μόντι, Ντέμη Χασάμπη, Σαμ Άλτμαν, Μπραντ...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Πυρετώδεις προετοιμασίες για το μοναδικό Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου

"Παίξε, γέλασε, έλα και παρέλασε": Πυρετώδεις προετοιμασίες για το...

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Πρόληψης Ρεθύμνου

Σε ένα ζεστό κλίμα και παρουσία των στελεχών αλλά...

Συντάξεις Μαρτίου: «Γεμάτα πορτοφόλια» πριν την Καθαρά Δευτέρα – Ποιοι πάνε ΑΤΜ αύριο

Ακολουθεί ο αναλυτικός οδηγός για το ποια ταμεία πληρώνονται...