Σε Ζωντανή μετάδοση από το Telesport.gr και τα politikakritis.gr ο αγώνας Επισκοπή-Γιούχτας

Σε συνεργασία τα Parapolitikakritis.gr με το Telesport.gr θα σας μεταφέρουν σε Ζωντανή μετάδοση τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής από το ΔΑΚ Γάλλου ανάμεσα σε Α.Ο.Επισκοπής-Γιούχτα, την Κυριακή 17/3.

Οι απανωτές γκέλες των πρωτοπόρων στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής τον έχουν αναγάγει στον πιο αμφίρροπο όλου του πρωταθλήματος. Μόνο σ’ αυτόν τον όμιλο ένα ματς μεταξύ του 5ουκαι του 4ου της βαθμολογίας δεν έχει ενδιαφέρον μόνο για το πρεστίζ και την τελική κατάταξη, αλλά παίρνει το χαρακτήρα τελευταίας ευκαιρίας για τις δύο ομάδες, προκειμένου να συνεχίσουν να διεκδικούν ακόμα και την πρώτη θέση!

Η Επισκοπή και ο Γιούχτας διασταυρώνουν τα ξίφη τους μπροστά στην κάμερα του telesport.gr και των politikakritis.gr  το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου.

Η Επισκοπή έχει μακράν το καλύτερο ρεκόρ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις στον όμιλο (6-3-1),ωστόσο αδυνατεί να παρουσιαστεί το ίδιο αποτελεσματική και εντός (3-2-4), με συνέπεια να βρίσκεται στην 5η θέση, με έξι βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά με ένα ματς λιγότερο.

Ο Γιούχτας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου εντός έδρας (6-4-0) και έχει υποστεί τις λιγότερες ήττες συνολικά από κάθε άλλη ομάδα του ομίλου.

Συντονιστείτε στα politikakritis.gr και στο telesport.gr (Kανάλι Live 2) το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου (ώρα έναρξης 15:00) για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη μεγάλη τοπική αναμέτρηση της Κρήτης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.