Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρό το ζευγάρι Ελλήνων στην Αντιόχεια σύμφωνα με πληροφορίες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι διασώστες εντόπισαν πρώτα το άψυχο σώμα του 65χρονου, κάτω από τα συντρίμμια, ενώ λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε και η σύζυγός του.
Νεκρός είναι ο Έλληνας που αγνοούνταν στην Αντιόχεια, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι διασώστες εντόπισαν το άψυχο σώμα του 65χρονου, κάτω από τα συντρίμμια.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως ανέφερε ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, εντοπίστηκε νεκρή και η 62χρονη γυναίκα του 65χρονου άνδρα.

Σταμάτησε η επιχείρηση διάσωσης
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι θα σταματούσε η επιχείρηση διάσωσης του ζεύγους, καθώς δεν υπήρχαν ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί.

Η πρώτη εκτίμηση Τούρκων διασωστών για τους Έλληνες είναι πως εγκλωβίστηκαν αρκετά μέτρα κάτω από την κορυφή των συντριμμιών και γι’ αυτό όπως έλεγαν δεν εντοπίστηκαν στις πρώτες έρευνες.

«Θέλουμε τα σώματα των γονιών μου. Είναι δύο ξαδέρφια μου στην Αντιόχεια που μου είπαν ότι «οι γονείς σου, το διαμέρισμά σας έπεσε». Άρα ήρθα στην Αντιόχεια τη Δευτέρα, μαζί με τον σύζυγό μου. Δεν υπάρχει μέρος να κοιμηθείς. Ο άντρας μου είναι ακόμα στην Αντιόχεια. Εγώ γύρισα στη Σμύρνη για να επιστρέψω στην Κωνσταντινούπολη», συμπλήρωσε η κόρη του αγνοούμενου ζευγαριού.

Δεν είχαν δώσει σημεία ζωής
Το ζευγάρι έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα, όταν τα φονικά Ρίχτερ διέλυσαν την περιοχή τους και σκόρπισαν τον όλεθρο στην Τουρκία.

Η κόρη του αγνοούμενου ζευγαριού και δύο στενοί συγγενείς τους, μίλησαν στο Live News, για τις έρευνες στο σημείο και την τελευταία ενημέρωση που είχαν. Όλοι στην οικογένεια, προσπαθούν να παραμείνουν ψύχραιμοι και να σκέφτονται μόνο θετικά, αν κι τα μηνύματα που έρχονται από την περιοχή, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

«Είναι πιθανό να τους βρουν, γιατί οι γονείς μου έμεναν στον πέμπτο όροφο. Η πολυκατοικία είναι έξι ορόφων, οι γονείς μου έμεναν στον πέμπτο. Κανένας δεν ήρθε να μας βοηθήσει. Δεν ακούγεται κανένας ήχος από την περιοχή, οπότε μας είπαν ότι δεν μπορούν να μας βοηθήσουν», δήλωσε η κόρη τους αγνοούμενου ζευγαριού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.