Σεμινάρια υπολογιστών στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Μαθήματα υπολογιστών με πιστοποίηση - 3 ενότητες. Έναρξη 13/03/2019»

Σεμινάρια υπολογιστών στο Επιμελητήριο Ηρακλείου . ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Μαθήματα υπολογιστών με πιστοποίηση – 3 ενότητες ….

Τη δυνατότητα απόκτησης της πιστοποίησης στις 3 βασικές ενότητες χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (word-excel-internet), που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο, παρέχει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, με το σεμινάριο που πρόκειται να ξεκινήσει την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

 • Πρακτική εξάσκηση με 1 H/Y ανά μαθητή
 • Ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή
 • Καταξιωμένοι εισηγητές με μεγάλη εμπειρία
 • 42 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών
 • Δυνατότητα κατ ιδίαν εξάσκησης και επιπλέον χρήσης των υπολογιστών
 • Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης που περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση
 • Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%
 • Ένα βασικό εφόδιο για την αγορά εργασίας

Για εκπαιδευτικούς:

Το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών προβλέπει ότι η Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή Α΄ επιπέδου (ενότητες Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα και Υπηρεσίες Διαδικτύου) θα μοριοδοτείται με τέσσερις (4) μονάδες (άρθρο 57).

Εν αναμονή της διαδικασίας που προκηρύσσει και θα διενεργεί κάθε δύο (2) σχολικά έτη ο ΑΣΕΠ (αναμένεται σύντομα) ως προς την κατάταξη µε σειρά προτεραιότητας γΙα διορισμό (άρθρο 54). Ανακοίνωση από υπουργείο Παιδείας: https://bit.ly/2FNAIlk Noμοσχέδιο: https://bit.ly/2CD7It4

Ενότητες Σεμιναρίου:

 • Χρήση internet και outlook
 • Word
 • Excel

 Βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:

 • Να εκπαιδευτούν σε τρεις ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες για την καθημερινότητά τους,
 • Να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας,
 • Να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης τις οποίες διεξάγει το ΚΕΚ σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Το  κόστος του προγράμματος είναι 170€ ανά συμμετοχή. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος της εξέτασης, της επανεξέτασης και πιστοποίησης σε όλες τις ενότητες συνολικά. Τιμή σεμιναρίου χωρίς εξετάσεις 130€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Χρόνος Διεξαγωγής: από 13/03/2019 έως 08/04/2019 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απογευματινές ώρες (17.00-22.00) και θα έχει συνολική διάρκεια 42 ώρες.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:

Νικόλαος Κούνουπας, σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Γιάννης Λιναρδάκης, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Κρήτης εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software , επίσης έχει ασχοληθεί με το e-promotion και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΕΛΙΟΥ – Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302730 & 302735, φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Τα σχόλια είναι κλειστά.