ΣΕΠΕ Χανίων:Καταγγελία για πιέσεις από Σύμβουλο Εκπαιδευτικού Έργου

Ημερομηνία:

Τελευταία, στα μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΕ Χανίων έχουν φτάσει καταγγελίες για πιέσεις από Σύμβουλο Εκπαιδευτικού Έργου της Ειδικής Αγωγής σε σχολεία των Χανίων. Όπως περιγράφουν οι συνάδελφοι διευθυντές και προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων, πιέζονται καθώς οφείλουν, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Σ.Ε.Ε. να αξιολογήσουν τους εκπαιδευτικούς της σχολικής τους μονάδας μέχρι 30 Απρίλη καθώς η ίδια αναφέρει ότι έχει αυξημένο φόρτο εργασίας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Όλες οι διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την Ατομική Αξιολόγηση δεν έχουν καταληκτική ημερομηνία.

Όμως, επιβεβαιωμένα, καμία πίεση και καμία δέσμευση για αξιολόγηση εκπαιδευτικού από τους διευθυντές/ντριες μέχρι τέλος Απρίλη δεν υπάρχει. Ούτε κάποια πίεση για την ανάρτηση της αυτοαξιολόγησης του εκπαιδευτικού πριν την λήξη του σχολικού έτους.

Καταγγέλλουμε τη Σ.Ε.Ε Ειδικής Αγωγής η οποία πιέζει όλο αυτό το διάστημα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών των σχολικών τους μονάδων βάζοντας αυθαίρετα προθεσμία μέχρι τις 30 Απρίλη.

Την καλούμε να σταματήσει τώρα την τρομοκρατία και την παραπληροφόρηση των εκπαιδευτικών ευθύνης της.
Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι είναι σε ισχύ η Απεργία Αποχή όπως και οι στάσεις εργασίας της ΔΟΕ, όποτε είναι απαραίτητο.
Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο να έρχεται σε επαφή με το σωματείο και μαζί να μην επιτρέψουμε να περάσει ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία.
Συνεχίζουμε οργανωμένα, αποφασιστικά! Δυναμώνουμε την πάλη απέναντι στον αντιδραστικό έλεγχο του υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης της ΝΔ, απέναντι στη λεγόμενη «αξιολόγηση»!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μυστήριο 3.500 ετών: Πώς τα λείψανα ενός...

Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να...

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης...

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...

Μυστήριο 3.500 ετών: Πώς τα λείψανα ενός...

Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να...

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης...

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για την περίοδο της πανδημίας

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...

Η γέννηση του Ελ Νίνιο και το σενάριο για καλοκαίρι μέχρι τα… Χριστούγεννα – Τι ακριβώς συμβαίνει στον Ειρηνικό;

Μια πρωτοφανής θερμική ανωμαλία σε παγκόσμια κλίμακα. Οι δορυφορικές απεικονίσεις...