Σεπόλια: 80 βιαστές ίσως κακοποίησαν τη 12χρονη στον οίκο ανοχής – Το «σκοτεινό» παρελθόν της ιδιοκτήτριας

Ημερομηνία:

O κύκλος των ερευνών για τη φρικιαστική υπόθεση στα Σεπόλια διευρύνεται, με τις Αρχές να αναζητούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται πιθανότατα ακόμη και σε κύκλωμα παιδεραστίας. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται έφοδοι σε οίκους ανοχής προκειμένου να βρεθεί ο εγκέφαλος που έδινε τον χώρο στον 53χρονο να κάνει πραγματικότητα τα αρρωστημένα πάθη του.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε δύο πρόσωπα – κλειδιά τα οποία φέρεται να είχαν ενεργό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστίας.

Ο πρώτος είναι ο υπεύθυνος του οίκου ανοχής που υποδεχόταν τον Ηλία Μίχο όταν πήγαινε εκεί με την 12χρονη. Είναι ένας άντρας 30-40 ετών, όπως περιγράφει η ανήλικη στην κατάθεση της.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο ίδιος παρουσιάζεται ως… διαχειριστής όχι μόνο του συγκεκριμένου οίκου ανοχής στον οποίο εκπόρνευαν τη 12χρονη, αλλά και άλλων οίκων ανοχής στην Αθήνα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ υπολογίζουν τον αριθμό τους σε 10-15.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας -σύμφωνα με τις αρχικές καταθέσεις και όσα έχει μνημονεύσει η 12χρονη- φέρεται να ήταν αυτός που συνεννοήθηκε με τον Ηλία Μίχο προκειμένου η 12χρονη να πηγαίνει στον οίκο ανοχής και να τη βιάζουν.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς έχει συλληφθεί και άλλες φορές για υποθέσεις μαστροπείας και σωματεμπορίας.

Ο άνδρας ήλεγχε τους οίκους ανοχής μέσα από κάμερες που είχε στο κινητό του τηλέφωνο, με τις Αρχές να αναζητούν τα καταγραφικό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον πήγαινε η μικρή 12χρονη και βιαζόταν. Κάτι που σημαίνει ότι σε ένα βάθος χρόνου 3-4 μηνών που υποστηρίζει ο Μίχος ότι εκτυλίχθηκε η υπόθεση και με δεδομένο ότι το παιδί δεχόταν σχεδόν πέντε βιαστές στη μισή ώρα, τότε εύλογα μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι ο αριθμός των βιαστών μπορεί να φτάνει κάπου ανάμεσα στα 60 με 80 άτομα, πολλοί εκ των οποίων να μην είναι επαναλαμβανόμενοι. Αυτό σημαίνει ότι η σχετική λίστα των βιαστών μεγαλώνει σε απρόβλεπτο νούμερο.

Το… παρελθόν της ιδιοκτήτριας

Την ίδια στιγμή, ο εν λόγω οίκος ανοχής ανήκει σε μια γυναίκα η οποία είναι κατηγορούμενη για μια μεγάλη υπόθεση που είχε ερευνήσει το 2018 η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), με συνολικά 30 κατηγορουμένους. Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση έχουν δολοφονηθεί στο μεσοδιάστημα έχοντας σύνδεση με το οργανωμένο έγκλημα.

Η ιδιοκτήτρια είναι κατηγορούμενη για υπόθεση προστασίας οίκων ανοχής.

Το «δεξί χέρι» του Μίχου

Παράλληλα, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν και σε ένα ακόμη άτομο που φαίνεται ότι παίζει τον ίδιο ρόλο με τον 53χρονο.

Είναι πιθανότατα το άτομο με το ψευδώνυμο «Μ», το δεξί χέρι του 53χρονου κατηγορούμενου. Ο μαστροπός – ατζέντης, «εισπράκτορας» και συνοδός της 12χρονης στα ραντεβού με τους βιαστές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καμπανάκι για το δημογραφικό: Οι θάνατοι ξεπερνούν...

Στα νησιά-σύνορα της Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, η δημογραφική...

Super League: Αλαφούζος και Μαρινάκης ισοψήφισαν στις...

Στις 15 Ιουλίου θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές. Η πολυαναμενόμενη…...

Καμπανάκι για το δημογραφικό: Οι θάνατοι ξεπερνούν...

Στα νησιά-σύνορα της Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, η δημογραφική...

Super League: Αλαφούζος και Μαρινάκης ισοψήφισαν στις...

Στις 15 Ιουλίου θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές. Η πολυαναμενόμενη…...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Πολιτιστικό Φεστιβάλ Χώνου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χώνου Δήμου Μυλοποτάμου, πιστός στην παράδοση...

Ηράκλειο:Οι εργασίες στην Κρήνη Μοροζίνι στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης στη Λότζια

Την Παρασκευή 3/7 με πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου και...

Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση κλοπής στο Ρέθυμνο

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός ο οποίος συνελήφθη για Παραβάσεις Νόμου περί...

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ακόμη ένας κύκλος των Σχολών Γονέων από την Περιφέρεια Κρήτης και το Ι.Α.Κ.Ε.

Με ιδιαίτερα θετικό απολογισμό ολοκληρώθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,...