Σεπόλια: Πέντε νέες συλλήψεις – Γιατρός τη βίαζε στο ιατρείο του

Σεπόλια: Πέντε νέες συλλήψεις – Γιατρός τη βίαζε στο ιατρείο του

Πέντε νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από το Κολωνό. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 65χρονος γιατρός πατέρας δύο παιδιών που κατηγορείται ότι βίαζε το κοριτσάκι ακόμη και μέσα στο ιατρείο του που βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το σπίτι της. Οι νέες συλλήψεις ανεβάζουν τον αριθμών όσων βίαζαν το 12χρονο κορίτσι στους 15 ενώ όπως ενώ πηγές της αστυνομίας ενδέχεται να ακολουθήσει και άλλος γύρος.
65 ετών, δερματολόγος, πατέρας δύο παιδιών. Κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη μέσα στο ιατρείο του. Γνώριζε την ανήλικη από τη γειτονιά.

Μαζί με τον γιατρό συνελήφθησαν άλλοι 4 άνδρες, που επίσης κατηγορούνται για τον βιασμό του παιδιού

Νέες συλλήψεις
49 ετών, άγαμος, οδηγός φορτηγών. Γνώρισε την ανήλικη μέσω εφαρμογής.

44 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών. Γνώρισε την ανήλικη μέσω εφαρμογής

50 ετών, ιδιοκτήτης μίνι- μάρκετ.

23 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος. Γνώριζαν την ανήλικη από τη γειτονιά

Και οι δύο, με καταγωγή από το Πακιστάν. Το πρωί, όλοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Τα ραντεβού της φρίκης

Ο δερματολόγος, ο οποίος είχε εργαστεί στο παρελθόν και σε γνωστό νοσοκομείο, φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης με το παιδί στο ιατρείο που διατηρούσε στην περιοχή.

«Εντύπωση προκαλούν κάποιες από τις αξιολογήσεις στο διαδίκτυο».

«Όπως έχουν γράψει κι άλλοι εδώ: επικίνδυνος τύπος!!! Μακριά από αυτόν ειδικά άμα είσαι γυναίκα».

«Αν γινόταν να μην βάλω ούτε ένα αστέρι θα το έκανα. Πολύ επικίνδυνος!!! Προσοχή!!!».

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση των βιασμών του παιδιού έχουν συλληφθεί 15 άνδρες και ην μητέρα της 12χρονης που παραμένει στη φυλακή.

«Xάλια είναι, ακούει τώρα και τα καινούρια κι είναι τα χάλια της η γυναίκα. Είναι προβληματισμένη, στεναχωρημένη, σκέφτεται το παιδί της. Το παιδί περιμένει, φωνάζει για την αθωότητα της μητέρας και κλαίει», ανέφερε η δικηγόρος οικογένειας 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Και οι πέντε νέοι συλληφθέντες διώκονται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, κατ’ εξακολούθηση, έναντι αμοιβής. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που εμπλέκονται σε αυτή την ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων του παιδιού, συνεχίζονται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.