Σέριφος: Συγκλονίζει η 23χρονη που καταγγέλλει ομαδικό βιασμό – «Με τραβούσαν από τα χέρια…»

Ημερομηνία:

Δύο άγνωστοι άντρες άρπαξαν μία 23χρονη κοπέλα την ώρα που διασκέδαζε σε beach bar του νησιού με την παρέα της. Την έσυραν σε ερημική παραλία παρά τη θέλησή της, τη βίασαν κι όταν ολοκλήρωσαν την κτηνώδη πράξη τους, την εγκατέλειψαν λιπόθυμη και αβοήθητη.

Η ώρα ήταν περίπου 04.00 το πρωί. Η κοπέλα από τα βόρεια προάστια της Αθήνας διασκέδαζε στην περιοχή Λιβάδι.

Όπως καταγγέλλει:

«Ξαφνικά δύο άνδρες με άρπαξαν με το ζόρι και με οδήγησαν σε μία παραλία. Δεν ξέρω πως… Δεν κατάλαβα πως έγινε. Θυμάμαι να με πετάν στην άμμο. Θυμάμαι ότι ένας έπεσε πάνω μου με δύναμη κρατώντας τα χέρια μου και ο δεύτερος, με ανάγκασε να του κάνω στοματικό έρωτα και προχώρησε παραφύση συνουσία».

Με αυτά τα λόγια η κοπέλα περιγράφει την φρίκη που βίωσε. Οι δράστες ολοκλήρωσαν την πράξη τους και εξαφανίστηκαν.

Το πιθανότερο είναι ότι διασκέδαζαν στην ίδια τοποθεσία με την 23χρονη όταν αποφάσισαν να την προσεγγίσουν.

Την οδηγήσουν πιθανότατα στην παραλία Αυλόμωνας, λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από το μπαρ όπου διασκέδαζε.

Μόλις η κοπέλα ανέκτησε τις αισθήσεις της, κατάφερε να φτάσει σε άσχημη κατάσταση στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει την φρίκη που βίωσε στα χέρια των δυο βιαστών.

Σύμφωνα με την περιγραφή της:

«Ο ένας ήταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι και ο δεύτερος λεπτός και αξύριστος. Περίπου 30 ετών. Δεν ήταν Έλληνες».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, δε μιλούσαν ελληνικά ενώ, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε το θύμα στην αστυνομία, πρόκειται πιθανότατα για άντρες Πακιστανικής καταγωγής.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι είχε καταναλώσει ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια της νύχτας και δεν μπορεί να εξηγήσει πώς έχασε ξαφνικά τις δυνάμεις της

«Θυμάμαι να προσπαθώ να τρέξω και να μην έχω τη δύναμη».

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι άγνωστοι να έριξαν κάποια ουσία στο ποτό της 23χονης για κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Στο κυκλαδίτικο νησί έχει σημάνει συναγερμός, με τις Αρχές να «χτενίζουν» από άκρη σε άκρη την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο «δράκους της παραλίας» πριν ξαναχτυπήσουν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Κόφτης» στα social media: Πότε θα τεθεί...

Τι αλλάζει σε λίγους μήνες σχετικά με την πρόσβαση...

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Αύξηση 115% από το...

Στις πολιτικές στήριξης της φοιτητικής μέριμνας και στο κόστος...

«Κόφτης» στα social media: Πότε θα τεθεί...

Τι αλλάζει σε λίγους μήνες σχετικά με την πρόσβαση...

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Αύξηση 115% από το...

Στις πολιτικές στήριξης της φοιτητικής μέριμνας και στο κόστος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ήχησε το 112 για ισχυρά φαινόμενα στην Κρήτη – Κόκκινη προειδοποίηση από την ΕΜΥ

Σε ύψιστη επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός για την κακοκαιρία Έκτακτο...

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών:Ζήτημα Μετακίνησης στο ΒΟΑΚ λόγω των έργων σε Καρτερό – Γούβες

Κοινή ανακοίνωση Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου & Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών...

Εορτολόγιο 1η Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...