Σφοδρή κριτική Τσίπρα στη κυβέρνηση για την «έκρηξη» της ακρίβειας

Ημερομηνία:

Σφοδρή κριτική για την έκρηξη της ακρίβειας αλλά και αιχμές στην κυβέρνηση για ωραιοποίηση της οικονομικής κατάστασης της χώρας άσκησε ενώπιον του οικονομικού επιτελείου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του συνεδρίου της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση των δημοσιονομικών στόχων της χώρας ώστε να μην επιστραφούν οι επιστρεπτέες προκαταβολές.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει ουσιαστικά μέτρα για την μείωση του ενεργειακού κόστους στο ηλεκτρικό ρεύμα και τη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα.

«Χρειάζεται άλλο παραγωγικό μοντέλο που θα στηρίξει τη Μικρομεσαία επιχείρηση και χρειάζεται σήμερα να αναληφθούν δράσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο ούτως ώστε να είναι σε θέση η οποιαδήποτε κυβέρνηση την επόμενη ημέρα να στηρίξει την πραγματική οικονομία γιατί σήμερα δυστυχώς είναι μόνο σε θέση να ωραιοποιεί μια πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δυσμενής».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η ελίτ του ελληνικού αθλητισμού έδωσε ραντεβού...

Μία από τις πιο ξεχωριστές συναντήσεις του φετινού καλοκαιριού,...

Ηράκλειο:Είχαν στην κατοχή τους κοκαΐνη,χρηματικό ποσό,ζυγαριά

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας...

Η ελίτ του ελληνικού αθλητισμού έδωσε ραντεβού...

Μία από τις πιο ξεχωριστές συναντήσεις του φετινού καλοκαιριού,...

Ηράκλειο:Είχαν στην κατοχή τους κοκαΐνη,χρηματικό ποσό,ζυγαριά

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσω του ευρωπαϊκού έργου GRANDIS

Στο Ηράκλειο η 5η Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Οικογενειακές υποχρεώσεις,...

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νικολάου Καλογερή για την εκδημία του Γιάννη Περάκη.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Γιάννη Περάκη, έναν ξεχωριστό...

Τέλος στις διεκδικήσεις αγροτικών ακινήτων από το Δημόσιο – Τι προβλέπει η νέα εγκύκλιος

Ο νόμος 5293/2026 ξεμπλοκάρει τις μεταβιβάσεις και διορθώνει τις...