Σφοδρή κριτική Τσίπρα στη κυβέρνηση για την «έκρηξη» της ακρίβειας

Ημερομηνία:

Σφοδρή κριτική για την έκρηξη της ακρίβειας αλλά και αιχμές στην κυβέρνηση για ωραιοποίηση της οικονομικής κατάστασης της χώρας άσκησε ενώπιον του οικονομικού επιτελείου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του συνεδρίου της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση των δημοσιονομικών στόχων της χώρας ώστε να μην επιστραφούν οι επιστρεπτέες προκαταβολές.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει ουσιαστικά μέτρα για την μείωση του ενεργειακού κόστους στο ηλεκτρικό ρεύμα και τη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα.

«Χρειάζεται άλλο παραγωγικό μοντέλο που θα στηρίξει τη Μικρομεσαία επιχείρηση και χρειάζεται σήμερα να αναληφθούν δράσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο ούτως ώστε να είναι σε θέση η οποιαδήποτε κυβέρνηση την επόμενη ημέρα να στηρίξει την πραγματική οικονομία γιατί σήμερα δυστυχώς είναι μόνο σε θέση να ωραιοποιεί μια πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δυσμενής».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καιρός: Επιμένει η ζέστη στην Κρήτη –...

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα παραμένει η θερμοκρασία,...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

Καιρός: Επιμένει η ζέστη στην Κρήτη –...

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα παραμένει η θερμοκρασία,...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία στην πλατφόρμα της Airbnb

Μια σημαντική αλλαγή συντελείται στην παγκόσμια αγορά των online...

Τα Κύπελλα του Ολυμπιακού στο Crete International Basketball Tournament 2026

Το τρόπαιο της Euroleague, του ελληνικού πρωταθλήματος και του...