Σφοδρή κριτική Τσίπρα στη κυβέρνηση για την «έκρηξη» της ακρίβειας

Ημερομηνία:

Σφοδρή κριτική για την έκρηξη της ακρίβειας αλλά και αιχμές στην κυβέρνηση για ωραιοποίηση της οικονομικής κατάστασης της χώρας άσκησε ενώπιον του οικονομικού επιτελείου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του συνεδρίου της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση των δημοσιονομικών στόχων της χώρας ώστε να μην επιστραφούν οι επιστρεπτέες προκαταβολές.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει ουσιαστικά μέτρα για την μείωση του ενεργειακού κόστους στο ηλεκτρικό ρεύμα και τη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα.

«Χρειάζεται άλλο παραγωγικό μοντέλο που θα στηρίξει τη Μικρομεσαία επιχείρηση και χρειάζεται σήμερα να αναληφθούν δράσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο ούτως ώστε να είναι σε θέση η οποιαδήποτε κυβέρνηση την επόμενη ημέρα να στηρίξει την πραγματική οικονομία γιατί σήμερα δυστυχώς είναι μόνο σε θέση να ωραιοποιεί μια πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δυσμενής».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Μουσικοθεατρική παράσταση «Μπουάτ» – Με κουμπαρά στήριξης για...

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων προσφέρει, με την αρωγή του...

Χανιά: Το ελληνικό θέατρο τραγουδά … στο...

Μια μουσική βραδιά με την υπογραφή του Μάκη Δελαπόρτα,...

Χανιά:Μουσικοθεατρική παράσταση «Μπουάτ» – Με κουμπαρά στήριξης για...

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων προσφέρει, με την αρωγή του...

Χανιά: Το ελληνικό θέατρο τραγουδά … στο...

Μια μουσική βραδιά με την υπογραφή του Μάκη Δελαπόρτα,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Hλικιωμένη ξέχασε 30.000 ευρώ, χρυσές λίρες και κοσμήματα σε λεωφορείο

Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε την απώλεια μόλις έφτασε στο σπίτι...

Χανιά:Για 1η φορά στην Ελλάδα, τo Fauchon Café Pâtisserie κάνει την εμφάνισή του στο Hilton Chania Old Town Resort & Spa

Εισάγοντας την παριζιάνικη φινέτσα στην καρδιά των Χανίων και...