Σφοδρή κριτική Τσίπρα στη κυβέρνηση για την «έκρηξη» της ακρίβειας

Ημερομηνία:

Σφοδρή κριτική για την έκρηξη της ακρίβειας αλλά και αιχμές στην κυβέρνηση για ωραιοποίηση της οικονομικής κατάστασης της χώρας άσκησε ενώπιον του οικονομικού επιτελείου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του συνεδρίου της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση των δημοσιονομικών στόχων της χώρας ώστε να μην επιστραφούν οι επιστρεπτέες προκαταβολές.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει ουσιαστικά μέτρα για την μείωση του ενεργειακού κόστους στο ηλεκτρικό ρεύμα και τη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα.

«Χρειάζεται άλλο παραγωγικό μοντέλο που θα στηρίξει τη Μικρομεσαία επιχείρηση και χρειάζεται σήμερα να αναληφθούν δράσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο ούτως ώστε να είναι σε θέση η οποιαδήποτε κυβέρνηση την επόμενη ημέρα να στηρίξει την πραγματική οικονομία γιατί σήμερα δυστυχώς είναι μόνο σε θέση να ωραιοποιεί μια πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δυσμενής».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:3ο Φεστιβάλ Φάτνης με θέμα «Το Φως...

3ο Φεστιβάλ Φάτνης με θέμα «Το Φως του Κόσμου»,...

Μία ευχή γίνεται δύο εφέτος τα Χριστούγεννα...

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ επιστρέφουν για 12η χρονιά, συνεχίζοντας...

Χανιά:3ο Φεστιβάλ Φάτνης με θέμα «Το Φως...

3ο Φεστιβάλ Φάτνης με θέμα «Το Φως του Κόσμου»,...

Μία ευχή γίνεται δύο εφέτος τα Χριστούγεννα...

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ επιστρέφουν για 12η χρονιά, συνεχίζοντας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σημαντικές ειδήσεις στην ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού.

Καλημέρα! Εύχομαι να είστε καλά. Ο Δεκέμβριος ξεκίνησε με...

Κρήτη:59 χρόνια από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» στη Φαλκονέρα με τους 217 νεκρούς

Μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές τραγωδίες στις ελληνικές θάλασσες Ο...