Σία Κοσιώνη: Ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση» με ένα ιδιαίτερο μήνυμα – Η φωτογραφία της από τα Χανιά

«Το Πάσχα είναι η γιορτή της ζωής!».
Σία Κοσιώνη: Ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση» με ένα ιδιαίτερο μήνυμα – Η φωτογραφία της από τα Χανιά
Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα θέλησε να ευχηθεί «Καλή Ανάσταση» στους διαδικτυακούς της φίλους η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος περνά τις διακοπές του Πάσχα με την οικογένειά της στα Χανιά της Κρήτης.

Η ίσια πόσταρε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου μια φωτογραφία της όπου την βλέπουμε να κρατά στα χέρια της ένα μικρό σπουργίτι, ενώ ποζάρει φανερά ευδιάθετη.https://www.instagram.com/siakossioni/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e06fd7f2-9676-4aeb-ad28-9f1c791991b1

Κάτω από την ανάρτησή της, η Σία Κοσιώνη έγραψε ένα ιδιαίτερο μήνυμα: «Το Πάσχα είναι η γιορτή της ζωής! Να τη ζούμε, να τη γιορτάζουμε να την χορταίνουνε, να είμαστε ευγνώμονες για το μοναδικό αυτό δώρο, για την ομορφιά γύρω μας και για την αγάπη που δίνουμε και παίρνουμε. Καλή Ανάσταση σε όλους!».

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν δημιουργήσει μαζί μια όμορφη οικογένεια. Ο δήμαρχος Αθηναίων και η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο τον, Δήμο.

Αν και η Σία Κοσιώνη δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, ούτε εκθέτει την προσωπική της ζωή, για πρώτη φορά μίλησε για τον σύζυγό της και τον γιο της στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση.

Η Σία Κοσιώνη δεν δίστασε να μιλήσει με αγάπη και θαυμασμό για τον σύζυγό της και δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Όπως τόνισε η μαμά του 4χρονου Δήμου Μπακογγιάννη: «Ο Κώστας είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά του, να είμαι πλάι του. Είναι απίστευτος. Αυτό το “όλα θα πάνε καλά”. Αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα».https://www.okmag.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.