Σίκινος: Μυστήριο με την εξαφάνιση δύο τουριστριών από τη Γαλλία

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στο νησί και αποφάσισαν να πάνε για πεζοπορία - Από τότε τα ίχνη τους χάθηκαν

Σίκινος: Μυστήριο με την εξαφάνιση δύο τουριστριών από τη Γαλλία

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση των δύο γυναικών από τη Γαλλία που έκαναν τις διακοπές τους στη Σίκινο και τα ίχνη τους έχουν εξαφανιστεί από το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Όλο το νησί βρίσκεται στο πόδι αναζητώντας σε θάλασσα και σε στεριά τις δύο τουρίστριες. Πρόκειται για μια 73χρονη και μια 64χρονη που διέμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία και το πιθανότερο είναι να είχαν βγει μαζί για πεζοπορία το πρωί της Παρασκευής, όταν και εξαφανίστηκαν.

Οι έρευνες

Από την παραλία της Μάλτας ξεκίνησαν οι έρευνες, όπου καταλήγει ένα μονοπάτι γύρω στη μιάμιση ώρα από τη χώρα του νησιού.

Ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε με την 73χρονη ήταν ο ξενοδόχος στον οποίο έστειλε μήνυμα πως παραπάτησε, έπεσε και δεν αισθάνεται καλά, μαζί με φωτογραφία της που φαίνεται πεσμένη στο έδαφος, χωρίς όμως να στείλει την ακριβή τοποθεσία.

Στη συνέχεια το σήμα του κινητού της χάθηκε και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Πεζοπόρες ομάδες πυροσβεστικής, εθελοντές, επαγγελματικά drone, εκπαιδευμένα σκυλιά για τέταρτο συνεχόμενο 24ωρο. Οι έρευνες είναι αδιάκοπες για τον εντοπισμό των δύο Γαλλίδων τουριστριών.

Αριστερά είναι η 73χρονη Φρανσουάζ και δεξιά για πρώτη φορά βλέπουμε την 64χρονη Μαρί.

Το Live News αποκαλύπτει πως οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν έξω από το δωμάτιο που διέμενε η 64χρονη Γαλλίδα και έκτοτε αγνοούνται. Φαίνεται να είχαν γνωριστεί στο νησί και να είχαν δώσει ραντεβού για πεζοπορία.

Η γνωριμία

«Δευτέρα μεσημέρι ήρθε με το πλοίο και μπήκε στο δωμάτιο. Τετάρτη πρωί η Μαρί κατέβηκε από το δωμάτιό της, συναντήθηκε με μία κυρία και έφυγαν για πεζοπορία. Μια χαρά κυρία, ευτυχής και ευχαριστημένη. Χαρούμενη».

Στα δωμάτιο που έμενε η δεύτερη Γαλλίδα τουρίστρια με την οποία συναντήθηκε η 73χρονη και ξεκίνησαν για πεζοπορία. Οι δύο γυναίκες αγνοούνται από την Παρασκευή το πρωί.

Από τις τελευταίες επαφές της 73χρονης γυναίκας πριν χαθούν τα ίχνη της, φαίνεται να ήταν ο ξενοδόχος που την φιλοξενούσε.

«Στο δεύτερο με τρίτο τηλέφωνο απαντάει , μου έλεγε κάποιες λέξεις που δεν μπορούσα να καταλάβω. Έστειλε φωτογραφία ξαπλωμένη καταλαβαίνω κάπου έχει πέσει», δήλωσε ο ξενοδόχος.

Άνθρωποι που ξέρουν καλά τα μονοπάτια του νησιού, όπως ο κύριος Μίσα, Βέλγος πεζοπόρος που επισκέπτεται τη Σίκινο τα τελευταία 25 χρόνια, δείχνει πιθανές διαδρομές που μπορεί να ακολούθησαν οι δύο τουρίστριες.

«Αν αυτές οι δύο γυναίκες είχαν σχεδιάσει να κάνουν έναν μεγάλο περίπατο και να μείνουν για βράδια, τότε θα ήταν καλό για αυτές να πάνε στο τέλος του νησιού», ανέφερε.

Στο νησί έχουν φτάσει συγγενείς και των δύο γυναικών, με κλιμάκια της πυροσβεστικής και εθελοντές να χτενίζουν ολόκληρη τη Σίκινο για τον εντοπισμό τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.