Σήμα λήξης στην αναζήτηση της 21χρονης – Πώς βρέθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Η κοπέλα εντοπίστηκε από περαστικό σε παραλία, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση
Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην Ψυχιατρική κλινική, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η νεαρή γυναίκα από την Ουκρανία, την εξαφάνιση της οποίας είχε δηλώσει η αδερφή της στις αστυνομικές αρχές καθώς τα ίχνη της αγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες την 21χρονη κοπέλα εντόπισε σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κυρίως κατάσταση ένας περαστικός, στην παραλία του Αρίνα, στο Ηράκλειο.

Λόγω της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έχοντας χάσει πρόσφατα την μητέρα της και με ιστορικό τουλάχιστον δύο προσπαθειών αυτοκτονίας στο παρελθόν, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική. Με δεδομένο ότι η κλινική αυτή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου είναι “κλειστή” λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι την εξαφάνιση της στις αρχές δήλωσε η αδερφή της η οποία μένει σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Όπως ενημέρωσε μάλιστα η γυναίκα, στις 2 του μήνα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου η 21χρονη να μεταβεί την επόμενη ημέρα στο σπίτι της αδελφής της, ωστόσο η κοπέλα δεν εμφανίστηκε με αποτέλεσμα η ίδια να την αναζητήσει στην οικία της, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα…https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.