Με σημαντικές απουσίες στη Λεωφόρο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Εραμούσπε και Παντελάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (3/1, 21:00) για την 16η αγωνιστική της Super League.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι, Εραμούσπε και Παντελάκης, αλλά και οι Έφορντ και Μπιλμπάο για άλλους λόγους.

Πολύ σημαντικές απουσίες για την ομάδα της Ηπείρου, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για να καταφέρει να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία.

Μετά από 15 αγωνιστικές ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 9 βαθμούς.

Αναλυτικά η αναφορά του ΠΑΣ Γιάννινα για την αποστολή και την προπόνηση έχει ως εξής:
«Με 22 παίκτες θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα για την Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Η προπόνηση της Δευτέρας-η πρώτη της νέας χρονιάς-είχε παιχνίδια σε μικρό χώρο και στη συνέχεια δουλειά στην τακτική πάνω στον επερχόμενο αντίπαλο. Τέλος, η ομάδα δούλεψε και στις στατικές φάσεις.

Εκτός οι τιμωρημένοι Εραμούσπε και Παντελάκης, όπως και οι Έφορντ και Μπιλμπάο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Μπορταγκαράι, Κόντε, Γκάρο, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κλέιμαν, Λεο, Λιάσος, Λώλης, Παμλίδης, Πανάγου, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τζίμας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.