Σήμερα η δίκη της υπόθεσης Γιακουμάκη

Ημερομηνία:

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, εννέα κατηγορούμενοι από την Κρήτη, 6  από τον νομό Ηρακλείου, ένας από τον νομό Ρεθύμνου, ένας από τα Χανιά ενώ ένας ακόμα που διαμένει στην Βόρεια Ελλάδα, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 24 ετών.

Κατηγορούνται για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ΄εξακολούθηση και θα κληθούν να απολογηθούν στο δικαστήριο για τα δεκάδες περιστατικά bullying, στα οποία φέρεται ότι είχαν υποβάλει τον άτυχο φοιτητή.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης υπήρξε φίλος τους και ουδέποτε βιαιοπράγησαν σε βάρος του όπως τους αποδίδεται, ενώ ισχυρίζονται ότι το πραγματικό μπούλινγκ το έχουν υποστεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η ποινική εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου τίμησε τον Βασίλη...

Μια βραδιά μουσικής, μνήμης και συγκίνησης για τον εμβληματικό...

Η Κρήτη Στη συνδιαμόρφωση των Ευρωπαϊκών εξελίξεων...

Η Περιφέρεια Κρήτης επιβεβαιώνει τον ηγετικό της ρόλο στη...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου τίμησε τον Βασίλη...

Μια βραδιά μουσικής, μνήμης και συγκίνησης για τον εμβληματικό...

Η Κρήτη Στη συνδιαμόρφωση των Ευρωπαϊκών εξελίξεων...

Η Περιφέρεια Κρήτης επιβεβαιώνει τον ηγετικό της ρόλο στη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Χανίων:Υποβολή εργασιών για τον ετήσιο τόμο του περιοδικού «Εν Χανίοις»2026

Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει πως η διαδικασία υποβολής εργασιών...

Ηράκλειο: Συναγερμός για 43χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό...