Σήμερα η δίκη της υπόθεσης Γιακουμάκη

Ημερομηνία:

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, εννέα κατηγορούμενοι από την Κρήτη, 6  από τον νομό Ηρακλείου, ένας από τον νομό Ρεθύμνου, ένας από τα Χανιά ενώ ένας ακόμα που διαμένει στην Βόρεια Ελλάδα, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 24 ετών.

Κατηγορούνται για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ΄εξακολούθηση και θα κληθούν να απολογηθούν στο δικαστήριο για τα δεκάδες περιστατικά bullying, στα οποία φέρεται ότι είχαν υποβάλει τον άτυχο φοιτητή.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης υπήρξε φίλος τους και ουδέποτε βιαιοπράγησαν σε βάρος του όπως τους αποδίδεται, ενώ ισχυρίζονται ότι το πραγματικό μπούλινγκ το έχουν υποστεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η ποινική εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Cocktail Party αλληλεγγύης από τον...

Ένα καλοκαιρινό βράδυ αφιερωμένο στην προσφορά και την αλληλεγγύη...

Ρέθυμνο : Γαλάζια Σημαία στην παραλία του...

Σε κλίμα γιορτής και χαράς πραγματοποιήθηκε για 23η συνεχόμενη...

Χανιά : Cocktail Party αλληλεγγύης από τον...

Ένα καλοκαιρινό βράδυ αφιερωμένο στην προσφορά και την αλληλεγγύη...

Ρέθυμνο : Γαλάζια Σημαία στην παραλία του...

Σε κλίμα γιορτής και χαράς πραγματοποιήθηκε για 23η συνεχόμενη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σχέδια Βελτίωσης: Πακέτο 260 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα

Η νέα Πρόσκληση των Σχεδίων Βελτίωσης, προϋπολογισμού 260 εκατ....

Ο Ολυμπος στην κορυφή της UNESCO

Αναγνωρίζεται από την Επιτροπή Παγκόσμιας Κληρονομιάς ως ένα από...