Σητεία: Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος της Κατερίνας

Ο 36χρονος συζυγοκτόνος που συγκλόνισε τη Σητεία σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα του ασκήσει ποινικές διώξεις ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Τα αίτια του θανάτου της 32χρονης Κατερίνας έπειτα από τη νεκροψία –νεκροτομή που διενέργησε ο ιατροδικαστής δείχνουν ότι η γυναίκα πέθανε από ασφυξία που προήλθε από στραγγαλισμό.

Η σχέση του ζευγαριού ήταν διαταραγμένη και στο παρελθόν οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνό φαινόμενο.

Ο καβγάς χθες πήρε άλλη τροπή με τον 36χρονο να επιτίθεται βίαια στην 32χρονη, πνίγοντάς την με τα ίδια του τα χέρια και με παρόντα στο σπίτι και τα δύο παιδιά τους, το ένα εκ των οποίων είναι ολίγων μηνών.

Στη συνέχεια μόνος του πήγε και παραδόθηκε στην Αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα η Αστυνομία διαπίστωσε τον φρικτό θάνατο που βρήκε η άτυχη γυναίκα.

Ο 36χρονος, ο οποίος εργάζονταν συμβασιούχος στο Δασαρχείο Σητείας δεν αρνείται το φρικτό έγκλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν είχε σχηματισθεί δικογραφία εις βάρος του για λόγους ενδοοικογενειακής βίας, εις βάρος της 32χρονης.

Η γυναίκα εργάζονταν στο Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Σητείας και στο παρελθόν είχε ξανά δεινοπαθήσει στα χέρια του 36χρονου συζύγου τους, γι’ αυτό και αρκετοί περίμεναν ότι κάποια στιγμή αυτή η σχέση θα καταλήξει σε οικογενειακή τραγωδία.

Τα δύο παιδιά είναι τα θύματα αυτής της τραγωδίας μια και έχασαν την μητέρα τους και ο πατέρας τους είναι αντιμέτωπος πλέον με τη Δικαιοσύνη και ολόκληρη την κοινωνία.

Σητεία: Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος της Κατερίνας. Ο 36χρονος συζυγοκτόνος που συγκλόνισε τη Σητεία σήμερα αναμένεται να...

Τα σχόλια είναι κλειστά.