Σκάνδαλο υποκλοπών: Το «Predator» ενοχοποιεί ανυποψίαστα θύματα

Νέες αποκαλύψεις για το πολιτικό θρίλερ των υποκλοπών και το Predator.

Σκάνδαλο υποκλοπών: Το «Predator» ενοχοποιεί ανυποψίαστα θύματα

Σύμφωνα με το Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», στο «Βήμα» της Κυριακής θα προσδιοριστεί με σαφήνεια πέρα από τα ονόματα των εταιρειών πώς εκτυλίχθηκε η συνεννόηση και η διαπλοκή ατόμων που συνδέθηκαν με την άφιξη του Predator στην Ελλάδα.

Στην εφημερίδα της Κυριακής θα υπάρξουν αποκαλύψεις τι συνέβη ακριβώς στο παρασκήνιο με μαρτυρίες προσώπων που μέχρι στιγμής ήταν «εκτός κάδρου» από το σκάνδαλο της υπόθεσης των υποκλοπών, και παραμένουν εκτός, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά τι έχει συμβεί στο κρίσιμο χρονικό διάστημα που ήρθε το κακόβουλο λογισμικό στην χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, το σύστημα Predator δεν έχει μόνο την δυνατότητα καταγραφής όλων των επικοινωνιών αλλά έχει και την δυνατότητα το ίδιο το σύστημα να παρεμβαίνει στο «μολυσμένο» κινητό και να στέλνει μηνύματα είτε μέσω από διάφορες εφαρμογές του διαδικτύου είτε με την χρήση του κλασσικού SMS.

Συνεπώς το «Predator» μπορεί να ενοχοποιεί ανυποψίαστα θύματα, καθώς μέσω του κακόβουλου λογισμικού δεν αποστέλλονται μόνο μηνύματα, αλλά δίνει την δυνατότητα να διαγράφονται τα μηνύματα αυτά από το λεγόμενο «cloud» εξαφανίζοντας κάθε στοιχείο οριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.