Σκληρή απάντηση της Βαγγελιώς Σχοιναράκη στο ΚΙΝΑΛ

Σκληρή απάντηση της Βαγγελιώς Σχοιναράκη στο ΚΙΝΑΛ . Σκληρή ανακοίνωση – απάντηση στο ΚΙΝΑΛ εξέδωσε η πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών …

Σκληρή ανακοίνωση – απάντηση στο ΚΙΝΑΛ εξέδωσε η πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών και πρώην Νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη, με αφορμή την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας, εξαιτίας της σύμπραξης με τη ΝΔ στις εκλογές για την επιτροπή Γυναικών της Βουλής.

Η ανακοίνωση της κας Σχοιναράκη:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα πως το ΚΙΝ.ΑΛ με καθυστέρηση έξι μηνών αποφάσισε να με παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας με την κατηγορία ότι αποφάσισα «να συμπράξω και να συμμαχήσω με τη Ν.Δ. στις εκλογές για την επιτροπή Γυναικών της Βουλής».

Προφανώς, στο γενικότερο κλίμα λεηλασίας στελεχών του κόμματος, κάποιοι , βρήκαν την ευκαιρία, να ρίξουν λάσπη, να χτυπήσουν πισώπλατα και να προσπαθήσουν να βάλουν στο περιθώριο στελέχη που θα μπορούσαν να βρεθούν μπροστά τους.

Είναι οι ίδιοι, που θα ‘πρεπε να παραπεμφθούν και να απολογηθούν για τη συρρίκνωση του πολιτικού χώρου και τη μετατροπή κομματικών οργάνων σε προσωπικούς μηχανισμούς.

Είναι οι ίδιοι που ακόμα και σήμερα αγνοούν το όνομα του φορέα που έχω την εξαιρετική τιμή να ηγούμαι και τον αποκαλούν «Επιτροπή Γυναικών της Βουλής» αντί του ορθού «Πολιτικός Σύνδεσμος Γυναικών».

Είναι οι ίδιοι που αποκρύπτουν σκόπιμα, ότι η εκλογή μου στην προεδρία του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, ήταν απόρροια διακομματικής απόφασης αφού στηρίχθηκε από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., των ΑΝ.ΕΛ. και της Ένωσης Κεντρώων και όχι μόνο της Ν.Δ. όπως ψευδώς υποστηρίζουν.

Είναι οι ίδιοι που με τις ενέργειες τους και τις πράξεις τους εκθέτουν την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Είναι οι ίδιοι, που αντί να επαινέσουν την διακομματική στήριξη, την διακομματική αποδοχή ενός στελέχους που υπηρέτησε το Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος καθαρότητα και αποτελεσματικότητα , προσπαθούν να το διασύρουν και να το απαξιώσουν.

Είναι οι ίδιοι που έβαλλαν στο περιθώριο την πολιτική λειτουργία και προσπαθούν να επιβληθούν ως … ξεπεσμένοι φρούραρχοι για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.

Είναι οι ίδιοι που με την κίνηση αυτή στρέφονται όχι μόνο προς το πρόσωπο μου αλλά και εναντίον του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών που έχω την τιμή να τον εκπροσωπώ ως Πρόεδρος από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Γιατί άραγε;

Τι κρύβεται πίσω από αυτή την καθυστερημένη πρωτοβουλία ;

Μήπως αυτοί πρέπει να απολογηθούν στην ελληνική κοινωνία για τα καμώματα τους;

Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη
Πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, πρώην Νομάρχης Ηρακλείου

Τα σχόλια είναι κλειστά.