Σκότωσε τη πρώην γυναίκα του και μια φίλη της,στην κάτω Κηφισιά

Ημερομηνία:

Αστυνομικός ο δράστης πυροβόλησε εναντίον των δύο γυναικών την ώρα που βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο, στο πάρκινγκ του  σούπερ μάρκετ στο οποίο εργάζονταν στην Κάτω Κηφισιά

Δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της μιας που πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τους, την ώρα που έβγαιναν από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών 80 στην Κάτω Κηφισιά, στο οποίο εργάζονταν.  Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης έχει συλληφθεί, και φέρεται να είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Τροχαίας. Η αιτία του διπλού εγκλήματος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά ήταν διαφορές ανάμεσα στον δράστη και την εν διαστάσει σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Όπως περιγράφει μάρτυρας του άγριου εγκλήματος, οι δύο γυναίκες είχαν βγει από το κατάστημα και μπήκαν στο αυτοκίνητο της μιας για να καπνίσουν. Ο δράστης τις πλησίασε, πυροβόλησε πρώτα την πρώην γυναίκα του και μετά την δεύτερη γυναίκα.

Tο ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια περίπου. Η γυναίκα ζούσε με τα παιδιά της, ενώ η ευθύνη για τη διάλυση του γάμου φέρεται να βάρυνε τον αστυνομικό. Εκείνος το τελευταίο διάστημα φέρεται να επεδίωκε επανασύνδεση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

GSI: Απόπλους για το γαλλικό σκάφος μετά...

Στο ΝΑ Κρητικό Πέλαγος πλέει από σήμερα 7 Νοεμβρίου...

Άτμισμα: Η μεγάλη παγίδα της «αθώας» νικοτίνης

Για πολλούς εφήβους, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον μέρος...

GSI: Απόπλους για το γαλλικό σκάφος μετά...

Στο ΝΑ Κρητικό Πέλαγος πλέει από σήμερα 7 Νοεμβρίου...

Άτμισμα: Η μεγάλη παγίδα της «αθώας» νικοτίνης

Για πολλούς εφήβους, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον μέρος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δεύτερη ριζοσπαστική παρέμβαση από τον Δήμαρχο Ηρακλείου στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ

Αλέξης Καλοκαιρινός, για ένα διαφορετικό μοντέλο Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Όχι...

GSI: Απόπλους για το γαλλικό σκάφος μετά τη NAVTEX

Στο ΝΑ Κρητικό Πέλαγος πλέει από σήμερα 7 Νοεμβρίου...