SL: Δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού και αναβολή της συζήτησης για αναδιάρθρωση

Ημερομηνία:

Ο Ολυμπιακός… μπλόκαρε τη συζήτηση για την αναδιάρθρωση στο ΔΣ της Superleague μετά από πρόταση του Παναιτωλικού για αύξηση των ομάδων. Ξεπερνάμε ότι η διοργανώτρια ήθελε να συζητήσει για αναδιάθρωση, ενώ πέρσι είχαμε μείωση των ομάδων και πάλι χωρίς καμία μελέτη. Το θέμα είναι ότι η συζήτηση αναβλήθηκε μετά από πρόταση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, ώστε πρώτα να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της προσφυγής του Λεβαδειακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Από την ομάδα της Βοιωτίας είχαμε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της Superleague 2, μετά την πρόσφατη απόφασης του ΔΣ για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!

Ο Λεβαδειακός υποστηρίζει ότι δεν ήταν νόμιμη απόφαση επειδή δεν ψηφίστηκε από τα ¾ των μελών του ΔΣ της διοργανώτριας, υπογραμμίζοντας ότι το ποσοστό δεν αφορά αυτό των παρόντων αλλά όλων των μελών.

Έτσι η υπόθεση του «λουκέτου» στη δεύτερη κατηγορία θα κριθεί στην ΕΠΟ, αφού εκεί υπάγεται το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

BasketGate: Στη φυλακή ο Ηλίας Κορομηλάς –...

Στην απολογία του ο πρώην διαιτητής υποστήριξε πως ο...

Λευτέρης Πετρούνιας, ο αλύγιστος άρχοντας των κρίκων:...

Ασημένιος στο Ρότερνταμ ο Πετρούνιας! Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε τη...

BasketGate: Στη φυλακή ο Ηλίας Κορομηλάς –...

Στην απολογία του ο πρώην διαιτητής υποστήριξε πως ο...

Λευτέρης Πετρούνιας, ο αλύγιστος άρχοντας των κρίκων:...

Ασημένιος στο Ρότερνταμ ο Πετρούνιας! Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε τη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ρεθύμνης:Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 1-7 Νοεμβρίου.

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών Δ. Ρεθύμνης και η αρμόδια...

Τα Χανιά στο επίκεντρο του διαλόγου για το δημογραφικό

Ξεκινά τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το 3ο Ετήσιο Συνέδριο...

Επίσκεψη δημοσιογράφων από τη Φιλανδία στη Δυτική Κρήτη

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΔΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “Mondo” Ο ...