Σοκ στα Χανιά: 38χρονος πατέρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση στις ανήλικες κόρες του

Ημερομηνία:

Σοκ και φρίκη από τις αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού 15χρονης και 9χρονης από τον πατέρα τους

Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη της Κρήτης προκαλεί το νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης με φερόμενο ως δράστη 38χρονο πατέρα σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών του, ηλικίας σήμερα 15 και 9 ετών αντίστοιχα.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε το χρονικό διάστημα από το 2014 έως και το Πάσχα του 2022, με φερόμενο ως δράστη έναν 38χρονο Χανιώτη, πατέρα άλλων τριών αγοριών εκ των οποίων το ένα ενήλικο.

Η υπόθεση έφτασε να ερευνάται με απόλυτη διακριτικότητα από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων τις προηγούμενες ημέρες, όταν στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, ενημέρωσε τις αρχές για το απίστευτο δράμα που ζούσαν τα παιδιά και κυρίως το μεγαλύτερο κοριτσάκι της οικογένειας 8 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, το στενό αυτό συγγενικό πρόσωπο μιλώντας στην ΕΛΑΣ περιέγραψε όλα όσα φέρεται να είχαν πέσει στην αντίληψή του ότι συνέβαιναν όταν ο πατέρας ήταν μαζί με τις κόρες του, ενώ επίσης κατέθεσε και όλα όσα φέρεται να του εκμυστηρεύθηκε το μεγαλύτερο σε ηλικία κοριτσάκι.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων αρχικά μίλησαν με το 15χρονο σήμερα κοριτσάκι της οικογένειας, το οποίο φέρεται να τους εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της, ενώ στις αρχές φέρεται να μίλησε και το 9χρονο κοριτσάκι της οικογένειας.

Με βάση τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες του neakriti.gr, για το μεγαλύτερο κορίτσι υπάρχουν στοιχεία στην δικογραφία που μιλούν ξεκάθαρα για βιασμό, ενώ για το μικρότερο κοριτσάκι προς το παρόν καταγράφονται ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Πάντως, σε χρόνο ρεκόρ αστυνομία και εισαγγελία έπραξαν τα δέοντα και το βράδυ της περασμένης Τρίτης, αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο πατέρα, ο οποίος μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, απολογήθηκε στις ανακριτικές αρχές των Χανίων, ενώ αμέσως μετά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Τι λένε τα στοιχεία

Τα στοιχεία που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, μιλούν για μία «προβληματική» οικογένεια των Χανίων, με δύο κοριτσάκια και τρία αγόρια, τα οποία όμως διέμεναν με την γιαγιά τους και μητέρα του 38χρονου σε διαφορετικό σπίτι, καθώς οι γονείς των παιδιών – που δεν ήταν διαζευγμένοι – είχαν χάσει πρίν λίγα χρόνια, την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, αφού οι αρμόδιες αρχές έκριναν ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και κατ’ επέκταση δεν είχαν την απαραίτητη φροντίδα.

Στο παρελθόν μάλιστα ο 38χρονος Χανιώτης φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές για παραβάσεις, που σχετίζονταν με ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την τωρινή υπόθεση, ερευνάται με σχολαστικότητα αν είχαν πέσει θύματα του πατέρα και τα τρία αγόρια της οικογένειας. https://www.neakriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Για 1η φορά στην Ελλάδα, τo Fauchon...

Εισάγοντας την παριζιάνικη φινέτσα στην καρδιά των Χανίων και...

Χανιά:Δυναμική παρέμβαση του Δημάρχου Καντάνου-Σελίνου για τα...

𝚫𝚼𝚴𝚨𝚳𝚰𝚱𝚮 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚻𝚶𝚼 𝚫𝚮𝚳𝚨𝚸𝚾𝚶𝚼 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚨𝚴𝚶𝚼-𝚺𝚬𝚲𝚰𝚴𝚶𝚼 𝚪𝚰𝚨 𝚻𝚨 𝚷𝚸𝚶𝚩𝚲𝚮𝚳𝚨𝚻𝚨 𝚻𝛀𝚴...

Χανιά:Για 1η φορά στην Ελλάδα, τo Fauchon...

Εισάγοντας την παριζιάνικη φινέτσα στην καρδιά των Χανίων και...

Χανιά:Δυναμική παρέμβαση του Δημάρχου Καντάνου-Σελίνου για τα...

𝚫𝚼𝚴𝚨𝚳𝚰𝚱𝚮 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚻𝚶𝚼 𝚫𝚮𝚳𝚨𝚸𝚾𝚶𝚼 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚨𝚴𝚶𝚼-𝚺𝚬𝚲𝚰𝚴𝚶𝚼 𝚪𝚰𝚨 𝚻𝚨 𝚷𝚸𝚶𝚩𝚲𝚮𝚳𝚨𝚻𝚨 𝚻𝛀𝚴...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Hλικιωμένη ξέχασε 30.000 ευρώ, χρυσές λίρες και κοσμήματα σε λεωφορείο

Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε την απώλεια μόλις έφτασε στο σπίτι...

Χανιά:Για 1η φορά στην Ελλάδα, τo Fauchon Café Pâtisserie κάνει την εμφάνισή του στο Hilton Chania Old Town Resort & Spa

Εισάγοντας την παριζιάνικη φινέτσα στην καρδιά των Χανίων και...