Σοκ με τον Βαλμπουενά: Νοκ άουτ για δυο μήνες

Ημερομηνία:

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στάθηκε άτυχος στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία, καθώς λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης τραυματίστηκε και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media, θα χρειαστεί να μείνει στα ερυθρόλευκα… πιτς για 8 εβδομάδες.

«Εχω δυσάρεστα νέα. Ο τραυματισμός μου είναι πιο σοβαρός από ότι αρχικά πιστεύαμε και θα χρειαστεί να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Θα παραμείνω εκτός δράσης για 8 εβδομάδες, αλλά όπως πάντα, θα δουλέψω σκληρά, με στόχο επιστρέψω το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ. Πάμε Ολυμπιακέ», ανέφερε στο μήνυμά του στα social media ο Γάλλος.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο παιχνίδι με τη Λαμία μπήκε ως αλλαγή στο 60’ αντί του Γιώργου Μασούρα, αλλά λίγο αργότερα τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι χάνει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ.

O έμπειρος άσος μέχρι τώρα είχε πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ σε 470 λεπτά. Συνολικά, με τα χρώματα του Ολυμπιακού έχει 136 συμμετοχές, με 16 γκολ και 42 ασίστ σε 6.749 λεπτά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 35-24: Σαρωτικοί οι «ερυθρόλευκοι»,...

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη νέα σεζόν με τον καλύτερο...

Ιμανόλ: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, να είμαστε...

Η πρώτη συνέντευξη του Ιμανόλ Αλγουθαίλ, αναλυτικά όσα δήλωσε...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 35-24: Σαρωτικοί οι «ερυθρόλευκοι»,...

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη νέα σεζόν με τον καλύτερο...

Ιμανόλ: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, να είμαστε...

Η πρώτη συνέντευξη του Ιμανόλ Αλγουθαίλ, αναλυτικά όσα δήλωσε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς να αναλαμβάνουμε εμείς τα μαθήματά του

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σε λειτουργία τίθεται η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Προσωπικός...

Γιατί το μυαλό μας «κολλάει» στο χειρότερο σενάριο;

Όταν κάτι δεν μας πάει όπως το θέλουμε, αμέσως...