Σοκαριστική δολοφονία οδηγού ταξί από 19χρονο [Βίντεο-Σκληρές εικόνες]

ΤΟΥΡΚΙΑ - Ο δράστης έχει συλληφθεί.

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η εν ψυχρώ δολοφονία ενός οδηγού ταξί από έναν 19χρονο επιβάτη.

Ο 19χρονος που έχει συλληφθεί, πυροβόλησε πισώπλατα τρεις φορές  τον 44χρονο οδηγό και στη συνέχεια τον λήστεψε, λέγοντας του «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι».

Η κάμερα του οχήματος κατέγραψε το σκληρό περιστατικό αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του δράστη αλλά και την κυνικότητα με την οποία αντιμετώπισε το θύμα την ώρα που ξεψυχούσε.

«Κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι»

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου στη Σμύρνη. Ο 44χρονος ταξιτζής, ο Ογκούζ Εργκέ σταμάτησε για να παραλάβει τον 19χρονο, ο οποίος περπατούσε στον δρόμο.

Ο 44χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ξεψύχησε λίγο αργότερα

Στο βίντεο φαίνεται ο 44χρονος να σταματάει στο τέλος της διαδρομής στο σημείο που του υπέδειξε ο 19χρονος και να τον ενημερώνει ότι έφτασαν στον προορισμό τους.

Ο 19χρονος ρώτησε «τι χρωστάω;» ψάχνοντας την τσέπη του. Πριν ο 44χρονος να απαντήσει, ο νεαρός λέει ειρωνικά «221 λίρες αδελφέ», και πυροβολεί τρεις φορές ενώ ακούγονται οι κραυγές του θύματος.

Ο 19χρονος, ασυγκίνητος, φαίνεται να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, να ψάχνει το ταξί για χρήματα και ακούγεται να λέει «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι».

Δείτε το βίντεο [σκληρές εικόνες]:

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 44χρονος, όταν σταμάτησε για να παραλάβει τον 19χρονο, σχολίασε το γεγονός ότι ο νεαρός φορούσε μάσκα. «Είμαι άρρωστος, γι’ αυτό τη φοράω» φέρεται να είπε ο 19χρονος, με τον ταξιτζή να σχολιάζει ότι «δεν θα σε πάρει κανείς αν φοράς μάσκα. Πρέπει, όμως, να αφήνουμε τον κόσμο στον δρόμο με τέτοιο καιρό; Κάνει παγωνιά».

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο και μερικές ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Υγείας.

Αφού ενημερώθηκε η αστυνομία, αστυνομικοί εξέτασαν 110 ώρες υλικού από 70 κάμερες ασφαλείας και τελικά εντόπισαν τον 19χρονο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.