Σωκράτης Βαρδάκης: «Το έργο της Κατασκευής Δικτύων Ύδρευσης στην πόλη του Ηρακλείου, φέρει τη σφραγίδα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ »

Με αφορμή την εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης του εμβληματικού έργου ύδρευσης με τίτλο «Κατασκευή Δικτύων Ύδρευσης στην πόλη του Ηρακλείου – 2019», το οποίο θα εκσυγχρονίσει ένα σημαντικό μέρος των δικτύων της πόλης, έκτασης 150 χιλιομέτρων, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα, που το συγκεκριμένο έργο, ύψους άνω των 13 εκ ευρώ, για το οποίο δεσμεύτηκε προσωπικά το 2016 ο τότε Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, φτάνει στο στάδιο της υλοποίησης, με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Το έργο, το οποίο αφορά, για πρώτη φορά, τόσο εκτεταμένη παρέμβαση στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης, σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε στο Αρμόδιο Υπουργείο επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αποτελώντας έμπρακτη απόδειξη των όσων πρεσβεύουμε. Δηλαδή ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις είναι ο καταλύτης της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού των υποδομών στις τοπικές κοινωνίες.

Για αυτό το λόγο φροντίσαμε να παρέχουμε πολύτιμα εργαλεία, όπως τα καινοτόμα, πρωτοποριακά και προωθημένα προγράμματα Φιλόδημος Ι και ΙΙ.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου, η οποία έχει υποβάλει και άλλες ώριμες προτάσεις στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης (πρώην Φιλόδημος), με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό του Δικτύου της πόλης και αναμένουμε την αξιολόγηση, την έγκριση και χρηματοδότησή τους.
Σε αυτή την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής, όπως στο παρελθόν, έτσι και σήμερα θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες για το καλό του τόπου μας.»

Σωκράτης Βαρδάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Τα σχόλια είναι κλειστά.