Σωματείο Εργαζομένων ΑΣ Χανίων:Αλληλεγγύη στην Δίωξη του Δημήτρη Ανθούση

Ημερομηνία:

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας καταγγέλλει στον Χανιώτικο λαό και την νεολαία την πρωτοφανή δίωξη του συναδέλφου μας Δημήτρη Ανθούση, μέλος του Τομεακού Γραφείου Χανίων του ΚΚΕ, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πλατανιά, παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας που χρησιμοποιείται για κοινωφελείς σκοπούς, λόγω της αφισοκόλλησης που πραγματοποιήθηκε για το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Η πρωτοφανής παραπομπή σε δίκη, έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε «αγανακτισμένος» πολίτης, απέναντι του που τυπικά είχε δηλωθεί σαν υπεύθυνος στο ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ στην αίτηση παραχώρησης του χώρου για το 47ο Φεστιβάλ. Ο συγκεκριμένος «αγανακτισμένος» έχει στήσει μια άνευ προηγούμενου βιομηχανία μηνύσεων απέναντι στην προπαγάνδιση πολιτικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην πόλη των Χανίων.

Οι μηνύσεις που πέφτουν βροχή από τον συγκεκριμένο πολίτη θυμίζει άλλες εποχές. Με μεθόδους στοχοποιεί στελέχη κομμάτων, οργανώσεων, με στόχο να τιμωρηθούν πολιτικά κόμματα και οργανώσεις που προπαγανδίζουν πολιτικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Χανιά.

Η ιδία η παραπομπή σε δίκη εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου είναι πολική και έρχεται σε μια περίοδο που οξύνεται η καταστολή των εργατικών-λαϊκών κινητοποιήσεων , εντείνεται η παρεμπόδιση της πολιτικής δράσης και κατεπεκταση της ελεύθερης διακινήσεις ιδεών .

• Απαιτούμε την απαλλαγή του Δημήτρη Ανθούση από κάθε κατηγορία.
• Καλούμε κάθε φορέα της πόλης οργάνωση να πάρει θέση ,να εκφράσει την αλληλεγγύη του και να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια παρεμπόδισης της πολιτικής δράσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Κρήτη το «Όσκαρ» των Ιταλών δημοσιογράφων:...

Καλύτερος Οινογαστρονομικός Προορισμός η Κρήτη Επέστρεψε με βραβεία από την...

Στο Ρέθυμνο για τον Εορτασμό της Εθνικής...

Χρόνια Πολλά, Ελλάδα! Στο Ρέθυμνο, στον τόπο που γεννήθηκα και...

Στην Κρήτη το «Όσκαρ» των Ιταλών δημοσιογράφων:...

Καλύτερος Οινογαστρονομικός Προορισμός η Κρήτη Επέστρεψε με βραβεία από την...

Στο Ρέθυμνο για τον Εορτασμό της Εθνικής...

Χρόνια Πολλά, Ελλάδα! Στο Ρέθυμνο, στον τόπο που γεννήθηκα και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Πόθεν έσχες: Σταθερά στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία – Τι ισχύει από φέτος

Το πόθεν έσχες αποκτά έτσι για πρώτη φορά μια...

Δέματα από χώρες εκτός ΕΕ: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από την 1η Νοεμβρίου

Από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο...