Σοβαρά επεισόδια στο Διαβολόρεμα στη Λέσβο – Καταγγελίες για πυροβολισμούς από αστυνομικούς

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η περιοχή Διαβολόρεμα στη Λέσβο μεταξύ ΜΑΤ και κατοίκων.

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η περιοχή Διαβολόρεμα στη Λέσβο μεταξύ ΜΑΤ και κατοίκων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τις συγκρούσεις των ΜΑΤ με τους διαδηλωτές στο Διαβολόρεμα της Λέσβου υπάρχουν συνολικά τέσσερις τραυματίες, δύο πολίτες και δύο αστυνομικοί.

Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί πυροβόλησαν, ενώ πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν χρησιμοποίησαν σφαίρες.

Από την άλλη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πυροβόλησε αστυνομικός στον αέρα προκειμένου να διαλυθεί το πλήθος.

Ντου» σε ξενοδοχείο που έμεναν τα ΜΑΤ – 8 τραυματίες
Επεισόδια προκλήθηκαν εκτός από τη Λέσβο και στη Χίο το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς πολίτες μπούκαραν σε δύο ξενοδοχεία όπου μένουν αστυνομικοί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από τα επεισόδια έχουν τραυματιστεί 8 αστυνομικοί, ενώ έχουν προκληθεί φθορές και στον αστυνομικό εξοπλισμό.

Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι κάτοικοι της Χίου ξεκίνησαν διαμαρτυρία έξω από δύο ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενούν τις δυνάμεις των ΜΑΤ στο νησί, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων που πρόσφεραν στέγη στους αστυνομικούς.

Ωστόσο η ένταση γρήγορα κλιμακώθηκε και τα επεισόδια δεν άργησαν να ξεσπάσουν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.