Σπίτι με το Mega» : Απόψε στις 23:10 με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Ημερομηνία:

H εκπομπή «Σπίτι με το Mega», το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, απόψε στις 23:10 υποδέχεται την σπουδαία Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσιάζει μεγάλες επιτυχίες από την πολύχρονη καριέρα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ενώνοντας «το παρελθόν με το παρόν» σε μία σύγχρονη συναυλία. Μαζί της εμφανίζονται οι μοναδικοί καλλιτέχνες Δήμητρα Γαλάνη, Μάριος Φραγκούλης και Νίκος Πορτοκάλογλου.

Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» βγαίνει στον «αέρα» το πρώτο μουσικό απόσπασμα απο την εκπομπή με την αισθαντική ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο τραγούδι «Ο Άγγελος μου». Ένα τραγούδι που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε αμέτρητες φορές σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με το γνωστό ταμπεραμέντο, τη μοναδική ερμηνεία και το ανεξάντλητο ταλέντο της, βάζει και τη δική της υπογραφή στην αγαπημένη πλέον συνήθεια των τηλεθεατών, κάθε Παρασκευή βράδυ στο MEGA.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ισπανία – Αργεντινή 1-0 (παρ.): Δεύτερος τίτλος...

Μετά το 2010, η Ισπανία ξανά στο «θρόνο» του...

Η Ισπανία ταπείνωσε την Αργεντινή και κατέκτησε...

Ισπανία – Αργεντινή: Το χρυσό γκολ του Φεράν που...

Ισπανία – Αργεντινή 1-0 (παρ.): Δεύτερος τίτλος...

Μετά το 2010, η Ισπανία ξανά στο «θρόνο» του...

Η Ισπανία ταπείνωσε την Αργεντινή και κατέκτησε...

Ισπανία – Αργεντινή: Το χρυσό γκολ του Φεράν που...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σκάνδαλο με τα “Σπιτάκια” ανακύκλωσης: Έφοδος στην ΤΕΧΑΝ με εντολή της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με τα «σπίτια ανακύκλωσης»...

Ελληνικό διαβατήριο: Τι αλλάζει με την ένταξή του στο Gov.gr Wallet

Το ελληνικό διαβατήριο ενσωματώνεται στο Gov.gr Wallet, δίνοντας στους...