Σπίτι με το MEGA: Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης σε μια βραδιά με πολύ κέφι

Ημερομηνία:

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ η μουσική αγαπημένη εκπομπή δυναμώνει την ένταση και ανεβάζει τη διάθεση.
Μια βραδιά με πολύ κέφι και μεγάλες επιτυχίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται δύο αγαπημένους τραγουδιστές, οι οποίοι έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε πίστες, μουσικές σκηνές και στην ελληνική δισκογραφία. Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης θα μας διασκεδάσουν με τα δημοφιλή τραγούδια τους.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές εδώ και δεκαετίες, ανεβάζει το κέφι από το πρώτο λεπτό που θα βρεθεί στη σκηνή, από τις πρώτες νότες που θα ακουστούν. Ο Χρήστος Δάντης, με τη διαχρονικά εξαιρετική φωνή του και τον χαρακτηριστικό τρόπο ερμηνείας του, θα τραγουδήσει μοναδικά «Το παλιό μου παλτό», όπως και άλλες πολλές επιτυχίες.

Σημαντικοί καλλιτέχνες με αγαπημένα τραγούδια στην παρέα
Μαζί τους ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος ερμηνεύει κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία. Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος όταν θα μας θυμίσει μεγάλες επιτυχίες του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη, που έφυγε άδικα από τη ζωή, πριν 7 χρόνια ακριβώς, την 18η Φεβρουαρίου, με ένα μοναδικό αφιέρωμα. Η Αθηνά Πολίτη θα μας ξεσηκώσει με τους ρυθμούς των τραγουδιών της.

Στη βραδιά συμμετέχουν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Λευτέρη Πανταζή και ο Θοδωρής Μεταξάς, ο οποίος εμφανίζεται ως τραγουδιστής και στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και μας ταξιδεύει με τις ερμηνείες του.

Η παρέα είναι μεγάλη και εκλεκτή: η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, η δημοσιογράφος Ζωή Κρονάκη, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γαβαλάς από την κωμική σειρά του ΜEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», ο πολίστας Μάριος Καπότσης και ο Κώστας Καζάκας από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βιολάντα: Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου...

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Τρικάλων παραμένουν από το...

Μία οικογένεια, δύο άγριες δολοφονίες με θύματα...

Tι αποκάλυψε ο πατέρας του 27χρονου που βρέθηκε σκοτωμένος,...

Βιολάντα: Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου...

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Τρικάλων παραμένουν από το...

Μία οικογένεια, δύο άγριες δολοφονίες με θύματα...

Tι αποκάλυψε ο πατέρας του 27χρονου που βρέθηκε σκοτωμένος,...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ποιοι μπορούν να βγουν σε σύνταξη πριν από τα 62 τους χρόνια το 2026

Όροι και προϋποθέσεις . Πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που επιλέγουν...

Καθαρά Δευτέρα: Οδηγίες για την πρόληψη παιδικών ατυχημάτων με χαρταετό και στο αυτοκίνητο

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» υπενθυμίζει βασικά μέτρα ασφάλειας...

Άστατο σκηνικό στο τριήμερο της Αποκριάς στην Κρήτη – Με τι καιρό θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα

Μεταβαλλόμενο σκηνικό του καιρού αναμένεται να επικρατήσει στην Κρήτη...