Σπουδαία κίνηση από Ολυμπιακό και Βαγγέλη Μαρινάκη: Δύο αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας σε Καρδίτσα και Βόλο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέκονται στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες και στέλνουν δύο αποστολές ανθρωπιστικές βοήθειας σε Καρδίτσα και Βόλο
Η Θεσσαλία υποφέρει από τις καταστροφικές πλημμύρες μετά την κακοκαιρία Daniel, που έχει αφήσει τεράστια προβλήματα, θύματα και απίστευτες εικόνες σε Καρδίτσα και Βόλο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν έμπρακτα, όπως συνηθίζουν, τις πληγείσες περιοχές και στέλνουν βοήθεια, προκειμένου να συνδράμουν στην τεράστια καταστροφή στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, δύο αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας έφυγαν από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ με προορισμό την Καρδίτσα και το Βόλο για τους ανθρώπους των δύο πόλεων που έχουν τόσο δοκιμαστεί τα τελευταία 24ωρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Βόλο έφτασαν δύο νταλίκες με 30.000 φιάλες νερού 1,5 λίτρου, ενώ για την Καρδίτσα έφυγαν νταλίκες με 25.000 φιάλες νερού επίσης 1,5 λίτρου, όπως και κούτες με ξηρά τροφή, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους ανθρώπους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.