Ένα σπουδαίο ντοκιμαντέρ για την Κρήτη:΄΄Αιώνες και ανάστημα κρατεί η περπατησιά στην Κρήτη”

Αιώνες και ανάστημα κρατεί η περπατησιά στην Κρήτη

Η εταιρεία Design, Marketing & PR services, “CT Communications” δημιούργησε το διαφημιστικό spot “Crete”, με πηγή την προσωπική σύνδεση και βαθιά αγάπη για το νησί μας.
Η ανάμειξη του έντονου συναισθήματος μαζί με τις ιστορίες και βιώματα των παππούδων μας, την παράδοση, την φιλοξενία και τον πλούσιο πολιτισμό του τόπου ήταν φυσική συνέπεια στην απόδοση του έργου μας.
Είναι προνόμιο να μεγαλώνεις σε ένα πολυποίκιλης ομορφιάς νησί, στο σταυροδρόμι ηπείρων και θαλασσών που υπήρξε κοιτίδα τόσων πολιτισμών.
Η Κρήτη διαπνέεται από μια ενέργεια που σε καθηλώνει και την ερωτεύεσαι. Είναι αυτή η αγριάδα και η γαλήνη της, είναι το φως αντάμα με το χρώμα της, είναι η αύρα και η ζεστασιά της ψυχής των Κρητών που σε τυλίγει.
Οι γραμμές και ο σχεδιασμός της “Crete” βασίζεται στην χάρη, την αρμονία και φωτεινότητα της αέναης πορείας και ενέργειας της Κρήτης στο διάβα των αιώνων. Η έμπνευση προέρχεται από τις Μινωϊκές τοιχογραφίες, όπως αυτή των «Κρίνων», της «Πομπής νέων», τις «Οκτώσχημες Ασπίδες», καθώς και αυτή των ιέρειων με την πλούσια διακοσμημένη ένδυση.
Με το οπτικοακουστικό υλικό επιδιώκουμε να μεταφέρουμε την ζωντάνια, την αυθεντικότητα και την μοναδικότητα του νησιού που θα αγγίξει τους θεατές…δίνοντας έτσι το κίνητρο να ζήσουν την δική τους εμπειρία ψυχής με όλα όσα έχει να προσφέρει η ιδιαίτερη σε ανάγλυφο, ευλογία και κάλλος Κρήτη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.