Στ. Αρναουτάκης από την Ιεράπετρα: «Να στηριχθεί η ενδοχώρα και ο αγροτικός κόσμος»

Ημερομηνία:

Έργα υποδομής για άρδευση, στήριξη σχεδίων βελτίωσης και αποζημιώσεις για τον covid 19

Την στήριξη του αγροτικού κόσμου με συγκεκριμένα μέτρα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ζήτησε από την Ιεράπετρα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

«Θέλουμε την στήριξη της ενδοχώρας και των ανθρώπων που παράγουν αγροτικά ποιοτικά προϊόντα και να δούμε τα επόμενα χρόνια την απολαβή των κόπων όλων των αγροτών», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.
Χαιρετίζοντας την συνάντηση εργασίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ανατολή» στο Στόμιο Ιεράπετρας, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη και του Δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης θέλουμε να συμβάλλετε ώστε να προχωρήσουν, τα έργα υποδομών που θέτουν οι Δήμαρχοι κι εμείς, καθώς και την αύξηση του ποσού για την δακοκτονία στην οποία πήγαμε φέτος πολύ καλά. Επίσης, την αύξηση του ποσού για τα σχέδια βελτίωσης γιατί υπάρχουν 185 επιλαχόντες που πρέπει να ενταχθούν καθώς ζητάμε και τη βοήθεια που πρέπει να δοθεί σε αυτούς που έχουν χάσει την παραγωγή τους λόγω κορονοϊού κι έχουν απωλέσει κάθε εισόδημα», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Στη συνάντηση υπήρξε παρουσία και τοποθετήσεις τοπικών αγροτικών φορέων και παραγωγών, για τα προβλήματα του κλάδου. Παρόντες ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, Πρωτογενή Τομέα Μανόλης Χνάρης, Οικονομικών Μαρία Χανιωτάκη, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τα αγροτικά θέματα Λασιθίου Γιώργος Τσιφετάκης και αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες καθαριότητας, πρασίνου...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μέσω της Υπηρεσίας Πρασίνου, Καθαριότητας...

Δήμος Αγίου Νικολάου:Ενημέρωση της Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν. σχετικά με...

Σε συνέχεια σχετικής καταγγελίας και με αφορμή αναφορές που...

Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες καθαριότητας, πρασίνου...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μέσω της Υπηρεσίας Πρασίνου, Καθαριότητας...

Δήμος Αγίου Νικολάου:Ενημέρωση της Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν. σχετικά με...

Σε συνέχεια σχετικής καταγγελίας και με αφορμή αναφορές που...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Από την Τετάρτη 26 Αυγούστου ξεκινούν οι πληρωμές για...

Η εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Ρέθυμνο

14 και 15 Αυγούστου 2026 Με λαμπρότητα και πάνδημη συμμετοχή...

16ετές Μνημόσυνο Ανθίμου Ρεθύμνης

16 Αυγούστου 2026 Το πρωί της Κυριακής, 16ης Αυγούστου 2026,...