Στα Χανιά στη σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Κώστας Μαμουλάκης

Ημερομηνία:

Στα Χανιά βρέθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συμμετέχοντας στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Κρήτης και στην σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρεία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη, με θέμα την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ειδική, έκτακτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά με στόχο να εκφραστεί η καθολική συμπαράσταση όλων των Δήμων της Κρήτης, στους δήμους της Π.Ε. Χανίων που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της προηγούμενης εβδομάδας.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συμπαραστεκόμαστε στους δήμους της Π.Ε. Χανίων που επλήγησαν περισσότερο από κάθε άλλο δήμο της Κρήτης από τις πρόσφατες θεομηνίες και παράλληλα, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους πόρους για την κάλυψη των ζημιών του Δήμου Μαλεβιζίου. Υπάρχει μια άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων, η Περιφέρεια και η Π.Ε.Δ. Κρήτης έχουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό και ανταποκρίνονται άψογα στον ρόλο τους και ενωμένη όλη η Κρήτη, προσπαθεί να καλύψει τις πληγές της».

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεδριάζει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου το Δημοτικό...

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 15:00 θα συνεδριάσει στο...

Δήμος Ηρακλείου:Με ειδήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα...

Καλημέρα και καλό μήνα. Εύχομαι να είστε καλά! Ο...

Συνεδριάζει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου το Δημοτικό...

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 15:00 θα συνεδριάσει στο...

Δήμος Ηρακλείου:Με ειδήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα...

Καλημέρα και καλό μήνα. Εύχομαι να είστε καλά! Ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-2027: Πότε ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η Ενισχυτική Διδασκαλία...

Το περπάτημα σε κάνει πιο έξυπνο;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το καθημερινό περπάτημα συνδέθηκε...

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ. διεθνών αφίξεων – Άνοδος 6,2% στον τουρισμό

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Τηλεργασία από τα βουνά: Eπιδότηση 90% του μισθού για έναν χρόνο

Επιδότηση 90% του μισθού και των εισφορών για ένα...