Στα Χανιά το ζεύγος Μακρόν (;)

Ημερομηνία:

Προκειμένου να μετάσχει ο πρόεδρος της Γαλλίας στη Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Χωρών
Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει ο Εμανουέλ Μακρόν και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο (μετά τη ΔΕΘ) η Σύνοδος Κορυφής των επτά Μεσογειακών χωρών.

Αυτή τη φορά πιστεύεται πως δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο για να μην έρθει ο Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ, στη χώρα μας, όπως συνέβη στις 25 Μαρτίου που ακύρωσε το ταξίδι του στην Ελλάδα λόγω έξαρσης της πανδημίας στην Γαλλία (και παντού).

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο Εμανουέλ Μακρόν έρχεται στα Χανιά για να μετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Χωρών (MED7), την προεδρία της οποίας έχει η χώρα μας. Υπενθυμίζω ότι πέρυσι η σύνοδος των MED7 έγινε στην Κορσική με οικοδεσπότη τον Μακρόν, μεσούσης της κρίσεως με το Oruc Reis.

Μαζί με τον Πρόεδρο της Γαλλίας αναμένονται στα Χανιά ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα, της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, της Μάλτας Ρόμπερ Αμπέλα, και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

Η προετοιμασία τη Συνόδου αυτής που η χώρα μας την θεωρεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αφού θα συζητηθούν και οι εξελίξεις στη Μεσόγειο, ήδη έχει αρχίσει. Χθες σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αττικής συναντήθηκαν οι αναπληρωτές υπουργοί Εξωτερικών των χωρών αυτών υπό την προεδρία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πως έγινε η Κρήτη επίκεντρο για τα...

Ποια είναι τα υπόλοιπα έργα. Στο επίκεντρο των μεγάλων έργων...

Καιρός: «Αγριεύει» το σκηνικό στην Κρήτη –...

Αλλαγή του καιρού αναμένεται αύριο Πέμπτη 16 Απριλίου στην...

Πως έγινε η Κρήτη επίκεντρο για τα...

Ποια είναι τα υπόλοιπα έργα. Στο επίκεντρο των μεγάλων έργων...

Καιρός: «Αγριεύει» το σκηνικό στην Κρήτη –...

Αλλαγή του καιρού αναμένεται αύριο Πέμπτη 16 Απριλίου στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Market Pass: Επιστρέφει το voucher τροφίμων – Αναδρομικά έως 1.200 ευρώ για τους δικαιούχους

Σε φάση επανεκκίνησης βρίσκεται το νέο πρόγραμμα τύπου Market...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 289 αγρότες στο «μικροσκόπιο» – Νέα απάτη με πλαστά τιμολόγια 625.000€ !

Ένα εκτεταμένο κύκλωμα εξαπάτησης με επίκεντρο τον ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει...

Καιρός: «Αγριεύει» το σκηνικό στην Κρήτη – Βροχές και βοριάδες έως 8 μποφόρ από την Πέμπτη

Αλλαγή του καιρού αναμένεται αύριο Πέμπτη 16 Απριλίου στην...