Στα Χανιά το ζεύγος Μακρόν (;)

Ημερομηνία:

Προκειμένου να μετάσχει ο πρόεδρος της Γαλλίας στη Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Χωρών
Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει ο Εμανουέλ Μακρόν και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο (μετά τη ΔΕΘ) η Σύνοδος Κορυφής των επτά Μεσογειακών χωρών.

Αυτή τη φορά πιστεύεται πως δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο για να μην έρθει ο Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ, στη χώρα μας, όπως συνέβη στις 25 Μαρτίου που ακύρωσε το ταξίδι του στην Ελλάδα λόγω έξαρσης της πανδημίας στην Γαλλία (και παντού).

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο Εμανουέλ Μακρόν έρχεται στα Χανιά για να μετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Χωρών (MED7), την προεδρία της οποίας έχει η χώρα μας. Υπενθυμίζω ότι πέρυσι η σύνοδος των MED7 έγινε στην Κορσική με οικοδεσπότη τον Μακρόν, μεσούσης της κρίσεως με το Oruc Reis.

Μαζί με τον Πρόεδρο της Γαλλίας αναμένονται στα Χανιά ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα, της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, της Μάλτας Ρόμπερ Αμπέλα, και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

Η προετοιμασία τη Συνόδου αυτής που η χώρα μας την θεωρεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αφού θα συζητηθούν και οι εξελίξεις στη Μεσόγειο, ήδη έχει αρχίσει. Χθες σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αττικής συναντήθηκαν οι αναπληρωτές υπουργοί Εξωτερικών των χωρών αυτών υπό την προεδρία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Ντύνονται» τουρίστες αλλά είναι… εφοριακοί – Σαρωτικοί...

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ οι έλεγχοι...

Γεωργία Ξυλούρη: Δράσεις στη μνήμη της δασολόγου...

Οι φιλοπεριβαλλοντικές εκδηλώσεις θα γίνουν αύριο στα Ανώγεια. Φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις...

«Ντύνονται» τουρίστες αλλά είναι… εφοριακοί – Σαρωτικοί...

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ οι έλεγχοι...

Γεωργία Ξυλούρη: Δράσεις στη μνήμη της δασολόγου...

Οι φιλοπεριβαλλοντικές εκδηλώσεις θα γίνουν αύριο στα Ανώγεια. Φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί- Επιστρατεύεται η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας...

Καιρός: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο – Πότε έρχονται τα 40άρια

Σε κλοιό καύσωνα τις επόμενες ημέρες η χώρα. Επικαιροποιήθηκε το...

Από τον Ιούνιο έχουν ξεσπάσει 1.050 πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα

Πάνω από χίλιες οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε...

«Ντύνονται» τουρίστες αλλά είναι… εφοριακοί – Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ στα Χανιά

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ οι έλεγχοι...