Στα χρώματα κίτρινο – κόκκινο φωταγώγησε το Δημαρχείο ο Δήμος Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Στην πανελλήνια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες, την οποία διενήργησε η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος ( Ε.Ε.Μ.Η. ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας, συμμετείχε ο Δήμος Ρεθύμνης φωταγωγώντας το Δημαρχιακό Μέγαρο με τον συνδυασμό των χρωμάτων κόκκινου – κίτρινου, που έχουν καθιερωθεί ως χαρακτηριστικά της διεθνούς εκστρατείας ευαισθητοποίησης για την Ηπατίτιδα.

Η δράση, η οποία υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, εγκρίθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, προκειμένου το Ρέθυμνο, μαζί με πλήθος άλλων μεγάλων και μεσαίων πόλεων της χώρας, να συμβάλλει στη συντονισμένη προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για την πρόληψη της μετάδοσης των Ιογενών Ηπατιτίδων, τη βελτίωση της περίθαλψης και της ποιότητας ζωής, καθώς και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των προσβεβλημένων ατόμων.
Υιοθετώντας λοιπόν, το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας «Η άγνοια είναι μεταδοτικΗ! Μην… κολλάς σε προκαταλήψεις, ενημερώσου σήμερα για την Ηπατίτιδα», ο Δήμος Ρεθύμνου φωταγώγησε το Δημαρχείο, την Κυριακή 28 Ιουλίου2024 (ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας), με τα ενδεδειγμένα χρώματα κίτρινο – κόκκινο, αναλαμβάνοντας το ρόλο του φορέα διάδοσης του μηνύματος της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και σωστής αντιμετώπισης της συγκεκριμένης ασθένειας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Από σήμερα το Ρέθυμνο στροβιλίζεται στους...

Εκτός από «Πόλη των γραμμάτων και των τεχνών», το...

Δήμος Ρεθύμνης : Πρωτοβουλία για χώρους στάθμευσης...

Ο Δήμος Ρεθύμνης, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου...

Από σήμερα το Ρέθυμνο στροβιλίζεται στους...

Εκτός από «Πόλη των γραμμάτων και των τεχνών», το...

Δήμος Ρεθύμνης : Πρωτοβουλία για χώρους στάθμευσης...

Ο Δήμος Ρεθύμνης, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:«Όχι» Καλοκαιρινού για δομή μεταναστών στους Μαλάδες

Επικοινωνία του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Υπουργό...

Δήμος Ηρακλείου:Αναβιώνει το έθιμο της Μαλλιαρής στον Καράβολα

Πέμπτη 21/5 στις 19:00 Το έθιμο της «Μαλλιαρής» θα αναβιώσει...

Χανιά:Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Μεγάλα Χωράφια -Καλύβες

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη...