Στα χρώματα κίτρινο – κόκκινο φωταγώγησε το Δημαρχείο ο Δήμος Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Στην πανελλήνια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες, την οποία διενήργησε η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος ( Ε.Ε.Μ.Η. ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας, συμμετείχε ο Δήμος Ρεθύμνης φωταγωγώντας το Δημαρχιακό Μέγαρο με τον συνδυασμό των χρωμάτων κόκκινου – κίτρινου, που έχουν καθιερωθεί ως χαρακτηριστικά της διεθνούς εκστρατείας ευαισθητοποίησης για την Ηπατίτιδα.

Η δράση, η οποία υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, εγκρίθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, προκειμένου το Ρέθυμνο, μαζί με πλήθος άλλων μεγάλων και μεσαίων πόλεων της χώρας, να συμβάλλει στη συντονισμένη προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για την πρόληψη της μετάδοσης των Ιογενών Ηπατιτίδων, τη βελτίωση της περίθαλψης και της ποιότητας ζωής, καθώς και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των προσβεβλημένων ατόμων.
Υιοθετώντας λοιπόν, το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας «Η άγνοια είναι μεταδοτικΗ! Μην… κολλάς σε προκαταλήψεις, ενημερώσου σήμερα για την Ηπατίτιδα», ο Δήμος Ρεθύμνου φωταγώγησε το Δημαρχείο, την Κυριακή 28 Ιουλίου2024 (ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας), με τα ενδεδειγμένα χρώματα κίτρινο – κόκκινο, αναλαμβάνοντας το ρόλο του φορέα διάδοσης του μηνύματος της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και σωστής αντιμετώπισης της συγκεκριμένης ασθένειας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στηρίζει την στάση εργασίας...

ΤΟ Ε.Κ.Ρ. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ...

Ρέθυμνο:Κάλεσμα από την Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ για...

Η Διοίκηση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου, χαιρετίζει...

Ρέθυμνο:Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στηρίζει την στάση εργασίας...

ΤΟ Ε.Κ.Ρ. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ...

Ρέθυμνο:Κάλεσμα από την Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ για...

Η Διοίκηση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου, χαιρετίζει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άρειος Πάγος: Δεν ανασύρεται από το αρχείο η δικογραφία για τις τηλεφωνικές υποκλοπές

Επί της ουσίας χωρίς τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κρίθηκε...

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Κρήτης

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων...

Επένδυση 2,3 εκατομμυρίων ευρώ απο την Εταιρεια Paterakisfamily

Ολοκλήρωση Επένδυσης 2,3 Εκατ. Ευρώ για την Παραγωγή Μπέικον...