Σταθερά πάνω από δύο ευρώ η αμόλυβδη – «Τρομάζει» τους οδηγούς πιθανή νέα αύξηση

Ημερομηνία:

Όπως φαίνεται η τιμή της αμόλυβδης είναι… κολλημένη πάνω από τα δύο ευρώ.
Σε απόγνωση έχουν βρεθεί οι οδηγοί λόγω της τιμής της βενζίνης που από εβδομάδα αναμένεται να ακριβύνει άλλο.

Μάλιστα οι οδηγοί είναι προβληματισμένοι καθώς καταγράφεται μια ανησυχητική ανοδική τάση στις τιμές των καυσίμων, με την αμόλυβδη να ξεπερνάει και τα 2,5 ευρώ το λίτρο σε ορισμένα νησιά.

Την ίδια ώρα στην Αττική, η μέση τιμή της αμόλυβδης έχει φτάσει στα 2,20 ευρώ, η ενισχυμένη «100άρα» στα 2,38€, ενώ το πετρέλαιο κίνησης στα 1,85€.

Ωστόσο, και εντός της Αττικής καταγράφονται διακυμάνσεις στις τιμές, ανάλογα το πρατήριο και την περιοχή.

Ενδεικτικά, στον Ασπρόπυργο μπορεί να βρει κανείς αμόλυβδη σε τιμή που μπροστά ακόμα αναγράφεται ο… άσος, ενώ στα Πετράλωνα έχει ξεπεράσει τα 2,30€.

Η καθημερινή άνοδος και οι αναγκαίες μετακινήσεις
Όπως φαίνεται, τα καύσιμα «τσιμπάνε» 1-2 λεπτά, ενώ άνθρωποι της αγοράς υποστηρίζουν ότι μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να καταγραφεί μια σημαντική άνοδος της τιμής –ύψους περίπου 10 λεπτών του ευρώ.

Η συνεχιζόμενες αυξήσεις στην αγορά των καυσίμων, έχουν οδηγήσει τους ιδιοκτήτες οχημάτων στην απόφαση να μειώσουν τη χρήση τους μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις.

Οι ακριβότερες περιοχές
Σε αρκετές περιοχές της χώρας η τιμή του λίτρου στην οικονομική κατά τα άλλα αμόλυβδη, έχει φθάσει πλέον τα 2,50 ευρώ, όπως στην Κύθνο, την Σαντορίνη, την Αμοργό.

Στην Κύθνο στα 2,50 ευρώ το λίτρο, ενώ στην Αμοργό και την Σαντορίνη στα 2,489 ευρώ και 2,48 ευρώ το λίτρο αντίστοιχα.

Αρνητικές πρωτιές καταγράφουν οι Παξοί με 2,57 ευρώ και η Νίσυρος στα 2,61 ευρώ.

Στην Πάτμο, όπου η αμόλυβδη είχε φθάσει τα 2,5 ευρώ, μετά από παρέμβαση της εταιρείας, η τιμή έπεσε 15 λεπτά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ελαιόλαδο: Έντονες αντιφάσεις στις αγορές – Στη...

Σε ανοδική τροχιά οι εισαγωγές σε παγκόσμιο επίπεδο -...

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους του ιδιωτικού...

Ξεκινά αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το νέο...

Ελαιόλαδο: Έντονες αντιφάσεις στις αγορές – Στη...

Σε ανοδική τροχιά οι εισαγωγές σε παγκόσμιο επίπεδο -...

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους του ιδιωτικού...

Ξεκινά αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το νέο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι κίνδυνοι υπάρχουν από τα νέα φάρμακα για τον διαβήτη και το αδυνάτισμα

Καθώς αυξάνεται το ενδιαφέρον του κοινού για τα νέα...

Χρυσές λίρες: Πουλάνε μαζικά οι Έλληνες το εξάμηνο του 2025

Οι υψηλές τιμές της χρυσής λίρας έχουν πυροδοτήσει ακόμη...

Γεωργία Ξυλούρη: Δράσεις στη μνήμη της δασολόγου που έβαλε τον Ψηλορείτη στην Unesco

Οι φιλοπεριβαλλοντικές εκδηλώσεις θα γίνουν αύριο στα Ανώγεια. Φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις...

Σκάνδαλα και στον ΕΛΓΑ – «120.000 στην τσέπη κάθε χρόνο»

Οι αγρότες καταγγέλλουν πως επί πέντε χρόνια φώναζαν για...