Στεφανίδης:«περήφανος που είμαι προπονητής της Επισκοπής»

Δηλώσεις παραχώρησε στα Parapolitikakritis.gr ο προπονητής της Επισκοπής Μάρκος Στεφανίδης μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Κερατσίνι
Δηλώσεις παραχώρησε στα politikakritis.gr ο προπονητής της Επισκοπής Μάρκος Στεφανίδης μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού στο Κερατσίνι.

Δηλώσεις παραχώρησε στα Parapolitikakritis.gr ο προπονητής της Επισκοπής Μάρκος Στεφανίδης μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Κερατσίνι

Δηλώσεις παραχώρησε στα politikakritis.gr ο προπονητής της Επισκοπής Μάρκος Στεφανίδης μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού στο Κερατσίνι.
Ξεκινώντας για το ματς με το Κερατσίνι έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, για την αγωνιστικότητα τους, φτάνοντας εύκολα στη νίκη και με 10 παίκτες σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος.
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος ανέφερε ότι θα είναι συναρπαστικό τόσο για την άνοδο αλλά και την παραμονή στην κατηγορία.
Επίσης ανέφερε ότι μέχρι τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα σε άνοδο και υποβιβασμό,
Κλείνοντας ανέφερε ότι η ομάδα του θα χτυπήσει και τα τρία ματς και όπου βγει,καθώς είναι περήφανος που είναι προπονητής της Επισκοπής για τον πρόεδρο, το συμβούλιο, τον κόσμο, τους συνεργάτες του, και φυσικά τους ποδοσφαιριστές,που αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο και σέβονται αυτό που κάνουν.
Αναλυτικά όσα ανέφερε 

Μιλήστε μας  για το σημερινό παιχνίδι της μεγάλης νίκης με το Κερατσίνι

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την μεγάλη νίκη. Πιστοί στο τακτικό σχέδιο και με υψηλή αγωνιστικότητα αιφνιδίασε τον αντίπαλο που χρειαζόταν τους βαθμούς και είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Είχαμε αρκετές ελλείψεις παρόλα αυτά είμασταν πολύ καλοί ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίχτες σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο

Δυο λόγια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ομάδα σας.

Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική για την άνοδο καθώς και για το ποιοι θα σωθούν. Είχα προβλέψει ότι οι 5 ομάδες που διεκδικούσαμε θα έχουν απώλειες ακόμη και σε παιχνίδια που φαντάζουν εύκολα. Η ομάδα μας δυστυχώς πληρώνει τα τσαφ της έδρας μας με κορυφαίο το ματς με Γιούχτα και τον τρόπο που χάθηκε η νίκη.

 Πως βλέπεται τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που γίνεται μάχη στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Θεωρώ μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα παιχθεί η πρώτη και δεύτερη θέση. Ο 5ος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος της Γ΄Εθνικής.

Κλείνοντας να μας μιλήσετε λίγο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδα σας και μέχρι που μπορείτε να φτάσετε

Η ομάδα μας θα χτυπήσει και τα 3 ματς και όπου βγει.
Χρειάζεται να έρθουν και κάποια αποτελέσματα και πότε δεν ξέρεις. Θεωρώ αντικειμενικά έχουμε την καλύτερη ομάδα αλλά δυστυχώς δεν κερδίζει πάντοτε ο καλύτερος.Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο.
Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής της Επισκοπής για τον πρόεδρο μας, το συμβούλιο, τον κόσμο μας, τους συνεργάτες μου, και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μας που αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο και σέβονται αυτό που κάνουν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.