Στέφανος Κασσελάκης / Μπάζωναν επί τρεις μέρες στα Τέμπη και έκρυψαν τη συνάντηση – Γνώριζε ο Μητσοτάκης;

Ημερομηνία:

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το μπάζωμα στα Τέμπη και για τη μυστική συνάντηση που αποκαλύφθηκε ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

«Μπάζωναν επί τρεις μέρες, χωρίς να το ξέρει ο ελληνικός λαός και έκρυψαν αυτή τη συνάντηση. Και η ερώτηση που πρέπει να ρωτάει όλος ο λαός – γιατί είναι η αξιοπιστία του συστήματος, είναι η αξιοπρέπεια του λαού μας – είναι, “κύριε Πρωθυπουργέ, ξέρατε για το μπάζωμα πριν γίνει; Ναι ή όχι; Μπορεί να μας πει ο πρωθυπουργός ναι ή όχι, αν γνώριζε για το μπάζωμα πριν γίνει; Γιατί δεν τον ρωτάει κανείς στα μίντια αυτή την ερώτηση;» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο ίδιος υπενθύμισε την αποστροφή του πρωθυπουργού σύμφωνα μ την οποία εάν δεν είχε κάνει λάθος ο σταθμάρχης στη Λάρισα, τώρα θα ζούσαν τα παιδιά σημείωσε ότι με την ίδια λογική εάν ο αρμόδιος τότε υπουργός Κώστας Καραμανλής δεν είχε αμελήσει τις έγγραφες προειδοποίησες των μηχανοδηγών θα ζούσαν αυτά τα παιδιά.

Παράλληλα αναφερόμενος στη μυστική συνάντηση δύο ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που αποκάλυψε το Mega, και μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστή από τις καταθέσεις και τη διαδικασία των ερευνών αναρωτήθηκε τίνος την απόφαση για το μπάζωμα μετέφερε «ο Τριαντόπουλος εάν όχι του πρωθυπουργού»

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι 48 ώρες μετά το έγκλημα «αποφασίζεται σε μυστική συνάντηση ένα μπάζωμα. Να πεταχτούν οστά ανθρώπων στα σκουπίδια. Τίνος την απόφαση μεταδίδει ο κ. Τριαντόπουλος εάν όχι του πρωθυπουργού» αναρωτήθηκε ο Στ. Κασσελάκης και υπενθύμισε ότι το μπάζωμα κόστισε 700.000 ευρώ ενώ για να φτιάξεις την τοπική τηλεδιοίκηση στη Λάρισα η οποία κάηκε τον Ιούλιο του 2019 χρειαζόταν 200.000 ευρώ.

Επιπλέον, απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης περί δήθεν εργαλειοποίσης μιας τραγωδίας ο Στ. Κασσελάκης τόνισε ότι η Δικαιοσύνη είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Δεν εργαλειοποιείς όταν ζητάς να τηρούνται οι νόμοι.
Έχουμε μονταζιέρα και τραμπουκισμό συγγενών των θυμάτων των Τεμπών υπενθύμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αναρωτήθηκε εάν το 41% που έλαβε η ΝΔ στις εθνικές εκλογές που ακολούθησαν της τραγωδίας «αμνηστεύει τον κ. Καραμανλή από το να πάει στη δικαιοσύνη».
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

SKY express: Για 5η συνεχή χρονιά δίπλα...

Η SKY express, με σταθερή δέσμευση να στηρίζει...

Σύντομος αποχαιρετισμός στον Σπύρο Χαλβατζή από την...

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ ...

SKY express: Για 5η συνεχή χρονιά δίπλα...

Η SKY express, με σταθερή δέσμευση να στηρίζει...

Σύντομος αποχαιρετισμός στον Σπύρο Χαλβατζή από την...

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Εκπαίδευση ελαιοπαραγωγών στον Δήμο Γόρτυνας για την ποιότητα Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου “Κρήτη/Kriti”

Εκπαίδευση ελαιοπαραγωγών στον Δήμο Γόρτυνας για την ποιότητα Εξαιρετικού Παρθένου...

Χανιά: Κρίσιμες ώρες για το 17 ημερών βρέφος στη ΜΕΘ – Το δύσκολο παρελθόν της 18χρονης μητέρας

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου συνεχίζεται η νοσηλεία του μόλις...

Ηράκλειο:Η κινητή μονάδα μαστογραφίας στις Πατσίδες την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ο Πολιτιστικος Σύλλογος Πατσίδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια...