Στέφανος Κασσελάκης / Μπάζωναν επί τρεις μέρες στα Τέμπη και έκρυψαν τη συνάντηση – Γνώριζε ο Μητσοτάκης;

Ημερομηνία:

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το μπάζωμα στα Τέμπη και για τη μυστική συνάντηση που αποκαλύφθηκε ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

«Μπάζωναν επί τρεις μέρες, χωρίς να το ξέρει ο ελληνικός λαός και έκρυψαν αυτή τη συνάντηση. Και η ερώτηση που πρέπει να ρωτάει όλος ο λαός – γιατί είναι η αξιοπιστία του συστήματος, είναι η αξιοπρέπεια του λαού μας – είναι, “κύριε Πρωθυπουργέ, ξέρατε για το μπάζωμα πριν γίνει; Ναι ή όχι; Μπορεί να μας πει ο πρωθυπουργός ναι ή όχι, αν γνώριζε για το μπάζωμα πριν γίνει; Γιατί δεν τον ρωτάει κανείς στα μίντια αυτή την ερώτηση;» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο ίδιος υπενθύμισε την αποστροφή του πρωθυπουργού σύμφωνα μ την οποία εάν δεν είχε κάνει λάθος ο σταθμάρχης στη Λάρισα, τώρα θα ζούσαν τα παιδιά σημείωσε ότι με την ίδια λογική εάν ο αρμόδιος τότε υπουργός Κώστας Καραμανλής δεν είχε αμελήσει τις έγγραφες προειδοποίησες των μηχανοδηγών θα ζούσαν αυτά τα παιδιά.

Παράλληλα αναφερόμενος στη μυστική συνάντηση δύο ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που αποκάλυψε το Mega, και μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστή από τις καταθέσεις και τη διαδικασία των ερευνών αναρωτήθηκε τίνος την απόφαση για το μπάζωμα μετέφερε «ο Τριαντόπουλος εάν όχι του πρωθυπουργού»

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι 48 ώρες μετά το έγκλημα «αποφασίζεται σε μυστική συνάντηση ένα μπάζωμα. Να πεταχτούν οστά ανθρώπων στα σκουπίδια. Τίνος την απόφαση μεταδίδει ο κ. Τριαντόπουλος εάν όχι του πρωθυπουργού» αναρωτήθηκε ο Στ. Κασσελάκης και υπενθύμισε ότι το μπάζωμα κόστισε 700.000 ευρώ ενώ για να φτιάξεις την τοπική τηλεδιοίκηση στη Λάρισα η οποία κάηκε τον Ιούλιο του 2019 χρειαζόταν 200.000 ευρώ.

Επιπλέον, απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης περί δήθεν εργαλειοποίσης μιας τραγωδίας ο Στ. Κασσελάκης τόνισε ότι η Δικαιοσύνη είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Δεν εργαλειοποιείς όταν ζητάς να τηρούνται οι νόμοι.
Έχουμε μονταζιέρα και τραμπουκισμό συγγενών των θυμάτων των Τεμπών υπενθύμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αναρωτήθηκε εάν το 41% που έλαβε η ΝΔ στις εθνικές εκλογές που ακολούθησαν της τραγωδίας «αμνηστεύει τον κ. Καραμανλή από το να πάει στη δικαιοσύνη».
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αύριο στο Θησείο τα αποκαλυπτήρια του κόμματος...

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του κόμματος του Αλέξη...

Πάμπλουτοι Ινδοί «βλέπουν» την Κρήτη ως τουριστικό...

Εκδήλωση ξενοδόχων και ελληνο-ινδικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο. Οι νέες προοπτικές,...

Αύριο στο Θησείο τα αποκαλυπτήρια του κόμματος...

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του κόμματος του Αλέξη...

Πάμπλουτοι Ινδοί «βλέπουν» την Κρήτη ως τουριστικό...

Εκδήλωση ξενοδόχων και ελληνο-ινδικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο. Οι νέες προοπτικές,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Γόρτυνας:Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, στους Αγίους Δέκα

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Ηρακλείου – παράρτημα Αγίων...

Ρέθυμνο:30ο Διεθνές Συνέδριο Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Διεθνούς Χρηματοδότησης

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει το...

Ταξιδιωτικές εισπράξεις: Αυξήθηκαν κατά 64,3% το α΄ τρίμηνο

Τι δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας Αύξηση...