Στέλιος Ρόκκος: Βγήκε από το νοσοκομείο – Οι πρώτες του δηλώσεις

Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή

Στέλιος Ρόκκος: Βγήκε από το νοσοκομείο – Οι πρώτες του δηλώσεις

Εξιτήριο έπειτα από περίπου μία εβδομάδα πήρε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας από τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου με συμπτώματα εμφράγματος. Εκεί κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με C-130 στην πρωτεύουσα.

Αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου υπεβλήθη σε καρδιολογική επέμβαση και παρέμεινε προληπτικά στη ΜΕΘ για δύο 24ωρα.

Πλέον, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του. Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1) βγήκε από το νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα.

«Όταν θα φτάσει η ώρα…»

«Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ…κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι: κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις», κατέληξε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.