Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις Βούλγαροι που εκπόρνευαν την 25χρονη

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις Βούλγαροι που εκπόρνευαν την 25χρονη . Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις Βούλγαροι που κατηγορούνται ότι προσέλκυσαν ….

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις Βούλγαροι που κατηγορούνται ότι προσέλκυσαν μέσω facebook 25χρονη ομοεθνή τους και στη συνέχεια την ανάγκαζαν να εκπορνεύεται και να την εκμεταλλεύονται οικονομικά.

Κατά την απολογία τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι μεταξύ τους και μεταξύ της 25χρονης υπήρχε οικονομική διαφορά και επειδή επιδιώκει εκδίκηση τους κατηγορεί για σωματεμπορία.
Ωστόσο, δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές και κρίθηκαν οι τρεις, από τους συνολικά τέσσερις κατηγορούμενους, προφυλακιστέοι.

Η 25χρονη, επίσης βουλγαρικής καταγωγής που ζούσε στην Αθήνα, είχε γνωριστεί μέσω των social media με τον 35χρονο συμπατριώτη της, ο οποίος με πρόσχημα ότι θα την παντρευόταν την έπεισε να έρθει στο Ηράκλειο προκειμένου να ζήσει με τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ωστόσο η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από τον μέλλοντα σύζυγό της και την οικογένειά του, καθώς τα τέσσερα άτομα φέρονταν να της είχαν παρακρατήσει το διαβατήριο και τα άλλα προσωπικά της έγγραφα και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται και να ζητιανεύει.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι συγγενείς της κοπέλας, ανήσυχοι για την τύχη της, καθώς είχε κοπεί κάθε επικοινωνία μεταξύ τους, ενημέρωσαν τις αρχές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.